Marsha Kocábová (54) dnes vystoupí v Show Jana Krause (57) už jako »bývalá manželka« Michaela Kocába. Stačili se kvůli jeho milence Lejle Abbasové (31) rozvést?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Co by s kým rozebírala svoje manželství?!! Má ohromnou úroveň a styl...A co by nechtěla být třeba tady-má tu jednu dceru s vnukem, ve světě ostatní dvě děti, zde i tam řadu přátel a naštěstí se dá lítat sem a tam bez problémů.Držím palce
na mě působila příjemným dojmem na rozdíl od olysalého Kocába a té jeho milenky. Musela ho velmi milovat, když s ním dokázala žít v tom našem srabu. Další potvrzení toho, že ženská musí být potvora, protože hodné ženské si chlap neváží, a proto si ji ani nezaslouží.
je bezcharakterní pacholek, ale to nás u mužů Listopadu nepřekvapuje. Spíš mě překvapuje, že Marša chce zůstat v Ček repablik. Vždyť to tady stojí za hovvno!
Pan Kocáb chce za každou cenu dokázat, že není žádný přízemní rasista. To mi nevadí, ale jako příliš vidím fakt, že si Lejlu nastěhoval ke své rodině. Tento prvek možná také odkoukal v Africe, ale v naší společnosti to zatím běžné není.