Scénář sebevražd Ivety Bartošové (45) se opakuje. Jako by na ně měla speciální návod – hlavně se ale nikdy nezabít! Páteční příjezd záchranky pro zpěvačku, která zkolabovala ve svém domě, už byl jenom tečkou za sebevraždou, kterou zřejmě chtěla spáchat pár dnů předtím. Šlo opět o acylpyrinovou »demonstraci« jako před několika lety? Průběh by tomu odpovídal. Vždyť v roce 1984 se v domě svého tehdejšího manažera Tomáše Gottlieba pokusila o stejné harakiri.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
najprv citam ze domenico pise ze podte na potrat .. nejako sa mi to nezdalo .. az kym som to neprecitala dva krat.. ta jeho cestina je super... chcela by som vediet ako rozprava po cesky s Ivet ked pouziva tie kondomy
"Je to strašné, dnes jsme se dozvěděli, že Iveta se pokusila spáchat sebevraždu tak, že se předávkovala acylpirinem. Je to asi tak stejné, jako kdyby to zkoušela s živočišným uhlím.
Sebevražda se tedy nepovedla, snad to vyjde příště. Mezitím jsme díky SuperSpyi odhalili, že Domenico Martucci nesnáší gaye a lesby. Abychom byli přesní, gay a lesbi. Rozčílil se na Ivetině stránce na Facebooku, kterou momentálně vede podivný týpek, nejspíš milenec Šimiho, a který tam Ivetiným jménem vzkazuje, že gayové a lesby jsou super.
Protože máme samozřejmě vystudovanou psychologii, víme o psychoterapiích všechno (leží se tam na lehátku) a pětkrát jsme viděli film Mlčení jehňátek, z Martucciho reakcí je nám jasné, že je sám taky na chlapy. To vysvětluje i jeho neustálý zájem prošťouchávat Artura skrz futra a časté návštěvy sklepa s uvězněnými Rumuny.
Domenico by k tomu jistě na Facebook: JA UZ MAM DOST, NEJSEM LESBI, VY ZLI POJDTE POPRAT! IVETA V PORADKU, NECHCE VAS VYDET. Bůh žehnej Italům a jejich inteligenci a temperamentu. Jo a taky caps locku."
elita: [kudlankabezbozna] Vypadám snad na to, že se nedovedu bránit??? Jen jestli vy rozumíte taky jinému humoru, než tomu pavlačovému... Jinak - telefonů mám několik a ctitelů asi narozdíl od vás taky dost -to mě určitě netrápí! Hezkej den a trochu víc invence do diskuze madam...
Do kudlanky se tam naváží nějaká pipka. Nechápu, proč má někdo potřebu nahlašovat někomu, kolik má telefonů. Asi nějaký novodobý systém zastrašování nepřítele nebo co. Musím si to pamatovat pro případ nějakého boje.