Scénář sebevražd Ivety Bartošové (45) se opakuje. Jako by na ně měla speciální návod – hlavně se ale nikdy nezabít! Páteční příjezd záchranky pro zpěvačku, která zkolabovala ve svém domě, už byl jenom tečkou za sebevraždou, kterou zřejmě chtěla spáchat pár dnů předtím. Šlo opět o acylpyrinovou »demonstraci« jako před několika lety? Průběh by tomu odpovídal. Vždyť v roce 1984 se v domě svého tehdejšího manažera Tomáše Gottlieba pokusila o stejné harakiri.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Vesmírní lidé se neobklopují tisíci věcmi (např. doma nebo v lodi), ale jejich obytné prostory jsou krásně účelně zařízené. Nežijí pro materiál, ale pro sebe.
Já se na to tak těším, až tu nastane vláda vesmírných lidí! Konečně nebudu muset pracovat pro peníze, ale jen pro potěchu ducha. Konečně se vrátím ke koníčkům!!! Nechtěl by mi zatím nějaký vesmírný člověk koupit zrcadlovku? Stačil by mi Canon Mark 1d IV.
V minulosti a ve středověku lidé pěstovali domácí zvířata u svých příbytků, byli s nimi sžiti, a většinou k nim chovali lásku. Proto usmrcení nebylo drastické, a množství masa nebylo veliké.