Domenico Martucci a Lukáš Rejmon – chtějí Ivetě Bartošová opravdu pomáhat, nebo ji jen zneužívají, aby se po jejím boku zviditelnili? Oba jsou přesvědčeni o tom, že pro ni dělají to nejlepší, ale vzájemně si tím konkurují, což vyústilo v ostrou hádku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
"Aštar Šeran mi sdělil, že mám používat jeho iniciál. Teď, když ho mám, jsem s touto vysokou duchovní bytostí permanentně úzce propojen. Jeho jméno mi dává více komunikativnosti a méně bojovnosti. Bojovnost produkuje hrubé vibrace," vysvětluje Benda, jak přišel k Aštarovu jménu. Kromě toho byl prý mimozemšťany operován na jedné z jejich vesmírných lodí. Při této operaci mu do organismu přidali sedmou šroubovici DNA, a tím se Bendovi otevřela sedmá čakra. Teď je s vesmírnými lidmi v permanentním spojení.
zkrat souhlas, ale odmítám před Bendou kamkoliv prchat. Ať si plácá, když ho to baví. Holt se nějaký čas nebude číst pozpátku. Bavit se klidně můžem, v tom nám až zas tak nevadí.
Bendo, kdybys aspoň tak brutálně netapetoval těma kravinama, mohl by sis s náma povídat o Ivetě. Na ty tvoje slátaniny se ale moc reagovat nedá. To si musíš nechat pro ty svý sektáře.