Domenico Martucci a Lukáš Rejmon – chtějí Ivetě Bartošová opravdu pomáhat, nebo ji jen zneužívají, aby se po jejím boku zviditelnili? Oba jsou přesvědčeni o tom, že pro ni dělají to nejlepší, ale vzájemně si tím konkurují, což vyústilo v ostrou hádku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ischulli Keiprill Mirce T...a Ivetce taky-přesně to,co píše Mirunka-taky posílám láskyplnou energii,snad dojde,moc bych si to přála....hodně sil ,lásky,radostí,krásných písniček .Ivetka je citlivá dučička andílková,valí se na ni i ty negativní energie světa....to musí bvýt nátřesk,přála bych ti,Ivetko,už klid,ale zase bez tvých písniček a tvého úsměvu by byl svět moc zchudlý..pro mě určitě....Bůh tě opatruj♥
pr124: teď mi telefonovala I.B., přečetla si vaši nechutnou diskusi a propadla depresi, už si nevěří a to ještě ráno u mne nahrávala, nemá sílu se dnes ani postavit k mikrofonu. To je všechno vaše práce, upíři. ještěrky, upíři, to je den!!!!
no pochybuju o tom, ze si bude IB o sobe cist na blesku ci AHA, kde je velice pravdepodobne, ze se nedozvi nic pekneho ... beztak ji to cetl ital nahlas... jo a kdyz nema prachy tak na cem si to cetla....?