Domenico Martucci a Lukáš Rejmon – chtějí Ivetě Bartošová opravdu pomáhat, nebo ji jen zneužívají, aby se po jejím boku zviditelnili? Oba jsou přesvědčeni o tom, že pro ni dělají to nejlepší, ale vzájemně si tím konkurují, což vyústilo v ostrou hádku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
neboj dnes som vstala.. vytiahla som bezpecnostne rolety ... urobila si kafe pred tym som sa pozrela ci mravce nenaliezli zapalila si doutnik sla do vane... a potom som sla objat palmu .... takze dnesny slnieckovy den mi nikto nemoze skazit a ty mas odpustene
paci sa mi ze Artur sa k tomu postavil ako chclap a nechce odist do cudziny ... aj tak ho chcu odtiahnut do Bratislavy .. nevedia pochopit ze on nechce odist z CR.. od otca a kamaratov.. a hrabe kvilil este pred par dnami ze on sa o Arturo nemoze starat to sa musi Staidl .. a dnes ho chce niekam odnasat..
vezuel kdoví, jestli vůbec do nějaké ciziny chtěli jít bydlet. Spíš to byla nějaká původní lež (s tím koupeným bytem atd.), teď se z toho potřebují nějak vykroutit, tak to svedli na Artura. Artur je ještě na táboře a myslíš, že se ho tam Ital honem jel zeptat na názor nebo že to řešili po telefonu? Tomu nevěřím. Ital lže, lže a lže. Od samého začátku.
To v každém případě. Já jen čekám, co z toho všeho vyleze. Třeba celá ta jejich "mojelaska" měla skutečně být reklamou na nějaký hudební projekt, ale bohužel se do toho přimíchal Ivetin alkoholismus, hysteráky vše s tím spojené, což celou věc zkomplikovalo a teď se to snažej slepovat těma schovávačkama a rozchodama a zase schodama.
Hrabě si všecko představuje jak Hurvínek válku. Plkal něco o tom, Jak by bylo pro Ivetu dobré žít v Itálii, mohla by tam koncertovat a brát za to 50 litrů, tady ji platěj málo. A pak by mohla z toho výdělku měsíčně klidně ušetřit 10000 na letenku domů. Svatá boží prostoto!