Domenico Martucci a Lukáš Rejmon – chtějí Ivetě Bartošová opravdu pomáhat, nebo ji jen zneužívají, aby se po jejím boku zviditelnili? Oba jsou přesvědčeni o tom, že pro ni dělají to nejlepší, ale vzájemně si tím konkurují, což vyústilo v ostrou hádku.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Iveta Bartošová děkuju vám moc. Chci ještě jednou zdůraznit, že tento vzkaz opravdu píšu já. Po dlouhé době si pročítám tyto vzkazy, nemůžu spát ze stresu a opravdu mě mrzí co se tu dočtu. Prosím novináře o pár dní klidu a případně směřujte všechny dotazy na Lukáše Rejmona, který vám rád odpoví. Já jen potřebuju klid, dát si svůj život dohromady a pak vám slibuju, že se vrátím. - Iveta
Absence samostatného a racionálního myšlení. Navíc jim stačí k získání informací pouze jeden a ještě nedůvěryhodný zdroj. Kdyby věděli o Ivetě a celém dění to, co my, tak by jim to taky muselo zapálit.
Přesně tak, tohle bude pomsta Domenocovi od Lukáše, zítra o tom bude určitě článek A myslim, že Lukáš kecá, nedávno se ptal Primy či bude Iveta ve VIP, takže v kontaktu jsou těžko
Zajímalo by mě, kdyby se novináři Lukáše opravdu zeptali, co by jim řekl. Nejspíš to, že Iveta je v pořádku a že víc o tom nesmí mluvit. To my víme taky. I kam chodí na gábl víme.
Jestli to taky není kec. Hrabě se potřeboval vykroutit z historky o bydlení v Itálii, jelikož žádný byt nekoupil (měli tam jen pronajatý apartmán), tak se vymluvil na Artura. V tomhle příběhu momentálně nelze věřit nikomu.