Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jumpa klub
Já jsem o víkendu brouzdal bulvárem a objevil jsem Jumpa klub, který řádí na ahaonline a celkem jsem se pobavil. Pro ilustraci uvádím (příspěvek má název "Návrh na umělecké zpracování Bartucci story") :
Mám návrh pro Jumpa klub, kterého jsem tichou obdivovatelkou: nemůže z téhle story někdo, prosím, udělat operu? Já jsem dnes zrána měla takové básnické střevo (bohužel, pouze hrubé-musí to někdo líp rozpracovat) a vizi monumentální scény: Sááámek, ponurá komnata v ní paní hraběnka Máti zhroucená na kolenou, Martucci kolem ní skotačí a ta jeho růžová šála za ním vlaje….
Máti-osudově (mezzosoprán): „Dóóómééééénicóó!!!!“ Hrabě-zádumčivě (tenor): „Nejsem první della Torre, jenž má choutky zcela choré…“
Máti-leze k němu po kolenou: „Já čekala novou Toscu, tys mi přived domů trosku!!!
Vtančí Ivet, kulhá, páč má jen jednu vysokou botu (chraplák): „Viva Italia, tady to žije! Prosím, kde se tady blije?“
doporučit (+6)
Doporučuje 6 čtenářů
nevhodné? vlákno kores
včera 15:46
reagovat Re: Jumpa klub
Sbor (ponuře): „Hrabě Martucci, Martucci, Ivet tě naučí, naučí, co je to žít s pučí, žít s pučí, famílie ta čučí, ta čučí….“
Hrabě (dojatě):“Mojelasko ty jseš IN! Zařadím tě neprodleně, do své sbírky zřícenin!“
A další podobný:
Chtěl moc slavná já být v Česku, chrabrá rytíř v plným lesku, proto já furt plkat v Plesku
prosím, doplňte poslední řádku, jsem v konci s inspirací
ak mozem poprosit zkrat.. zapis k zoznamu funkcii .. aj zaciatok tej opery .. bolo by skoda to nezapisat .. a nechat to len tak .. ja navrhujem nazov Krutnava .. ak sa budete pytat co to presne znamena . ani ja neviem .. ale predstavujem si tak stav Ivet
vezuel, nikam neletěli. Prej jenom chtěli zmást novináře, kteří čekali na letišti. Jediné co nevíme, kolik tam těch novinářů bylo, ale to si umíme odvodit - žádnej