Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To jo, ale nemáš nic blokovanýho, páč máš vlastní comp a administrátorský práva. U nás je blokovaný na síti v práci jen stahování z torrentů. Jinak odevšad jinud to jde.
to máme zakázaný a já pracuju v oddělení, který to zrovna zakazuje (šéfová, ne já), nicméně, pokud by bylo nejhůř, odskočím si na IT, tam jim to funguje
Nevíte, jak dlouho vydržela být Iveta "utajená", když byla v Kroměříži na tom kožním? Já jen kdy můžeme čekat nějakou live reportáž nebo nové fotečky a zprávu, jak se má naprosto skvěle a chystá nový projekt s novým týmem.
Ne, to mi jen tak říkáme, protože ona tvrdila, že v Kroměříži není protialkoholní léčebna a tudíž že se tam nemohla léčit z chlastu. Tak my teď říkáme, že tam byla na kožním s vyrážkou. Klasická jumpácká fikce.
jako správný šmírák mohu potvrdit, že v Kroměříži léčebna je. Moje maminka tam byla zaměstnaná jako zdravotní sestra a já se narodila v nemocnici naproti (doufám)
Ona tehdy říkala, že ji tam umístili omylem a psychiatrička v léčebně, co ji tam měla na starosti prý byla pořád opilá, což Ivet samozřejmě hned poznala, protože prý ji prozradily třesoucí se ruce.
Ee, myslím to, jak byla na léčení v Kroměříži. Tenkrát se taky psalo a říkalo, že nikdo neví, kde je a najednou se objevily fotky z té léčebny (myslím, že měla na sobě nějakou teplákovku). Nevím, jestli to tehdy nabonzoval Pomeje nebo ona sama, ale dlouho utajená nevydržela.
Jj, přesně, jak odtamtud byly ty štosy tajnejch fotek.
To na tom ještě tenkrát rejžoval Jirka a jeho Pásek. Právě by mě zajímalo, jak dlouho se nevědělo, že je v Kroměříži, jestli to nevíš?