Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To má Michal blbý, jestli ho hlavně zajímá na čem zpěvák pracuje. Iveta dlouhodobě nepracuje na ničem, takže má Michal o zájem míň. Jinak pěkný pravopis, úprava i celkové slohové zpracování.
sklamal si ma .. do odvolania sa s tebou rozchadzam.. ale to vies iba tak na oko .. aby sme mohli spolu utiect.. naplanuj to ..a ja budem o tebe zatial rozpravat novinarom neverte mu lhari .. vravi Ivet novinari ..
zkrat vezmi si holínky a tepláky dole do gumy. Triko si zastrč do tepláků a tepláky vytáhni co nejvýš. Na hlavu si dej kulicha. Moc sexy nebudeš, ale klíšťata tě nedostanou.
se musím přiznat, že mi dnes moje šéfová tak zkazila chuť k čemukoliv, že jsem vás přišla alespoň pozdravit. Jinak mi může, krom rodiny, nejbližších přátel a vás celej svět políbit pr.... . Pardon, potřebovala jsem to jen vyfiltrovat