Domenico Martucci (35) nemá po rozchodu úplně jasno v postoji k Ivetě Bartošové (45). Zatímco jeden den sliboval, že jí stále bude pomáhat, dnes už přiznává, že mu je ukradená!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Michal Koszorú No vy teda píšete debilní kecy lidi...prý ať jde někam, nebože b yjste jí zakázaly i s hrabatama..ale VY si NEUVĚDOMUJETE že, ve svatu ve kterem je Iveta bohužel často muže mediální nátlak na svojí osobu? POřád se ti debilní novináři snaží na ní něco vypátrat vyšmejdit..bylo by skvěle aby jí už dalí aspoň na pár mesíců pokoj a neotravovaly. Iveta se umí sama ozvat to se nebojte!! Několik let má paparazzi v zádech den o den..jak se muže dát dohromady když každej novinář či fotograf chce mít nějakou senzaci!! A navíc plno čechů je ovlivněn pátky jako je Aha!, Blesk, Rytmus Života, ahaonline.cz, super.cz a dalšími debilovinami. Z každého článku který beru jako 100% je pouze 2% pravdy zbytek vymyšlený..ale když jím to lidi žerou...Mě osobně osobní život jakkékoliv zpěvačky nebo zpěváka nezajíma, mě zajíma jejich práce to znamená hudba, CD, na čem pracuje, nebo kdy bude mít někde vystoupení..o jejích osobní život se nezajímam protože mě nezajíma..asi tak jako každého interpreta naše životy taky je to nezajíma zajímá je fanoušci...Lidi vzpamatuj te se a začněte myslet trošku jinak...