Včerejší kolaps Bartošové byl pouze jedním z mnoha. Díky labilní povaze, paranoidním záchvatům a častému pití alkoholu v kombinaci s prášky skončila v péči lékařů už nesčetněkrát.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Zdrarek všem ,probrali jste včera něco zásadního? 43stránek už se mi fakt čist nechtělo jiank jak se máte? jo a já bych věřila nejvíc tomu co píšou na super, je to takový nejlogičtější....
jo jo, no já bych se mu nedivila, víš jak - on pro ni první poslední, do italie na dovolenou jí vezme, vsechno jí platí, stará se, aby se měla dobře (ať je jeho záměr jakýkoliv) a ona mu pak řekne, že je sobec? (nebo spí sobeckej Haj.zl) jako sorry, ale to se nedělá.... tak si potřeboval na chvilku odpočinout, no ježiši...
tak všechny články už mám přečtené, včetně těch co vyšly včera, takže klídek, jde mi jen o debatu klubu, kterou jsem četla do stránky xy a pak už se mi nechtělo... jinak girasole - prej kadíš medaile?
Koukám na Blesku na tu fotku, kde mu údajná německa fanynka předává léky pro Ivetu.Dneska chůva vypověděla, že nikdy žádný léky nescháněl co mu tedy přivezla?