Včerejší kolaps Bartošové byl pouze jedním z mnoha. Díky labilní povaze, paranoidním záchvatům a častému pití alkoholu v kombinaci s prášky skončila v péči lékařů už nesčetněkrát.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Omluva.můj osmikilový kocour mi leh na klábosnici. CH těla jsem říci: Lidi to je den, připadá mi, že jsem se probudila do jiné dimenze, nebo do alternativního vesmíru. Musím to nejdřív všechno strávit pak to zanalyzovat a posléze to teprve komentovat. Nejdřív musím odstranit dlouhé chlupy z klávesnice a monitoru .Chjoo!
Ivana Jalovičiarová | Čt, 04/08/2011 - 23:49
Já bych ráda tady všem napsal jen tolik.Větčina s Vás tady hází špínu a urážky,přitom vůbec nic konkrétního nevíte ,jen s toho co si přečtete.Ptám se ,kdo Vám dal právo ,takla psát,kdo s Vás sdílel s Ivetou a Domenico lože ,kdo byl u toh ,když Iveta údajně umírala,tak kdo?Jak můžete něco takového vůbec psát.je to cíleně likvidační hon.Píšete jaká.A co tak napsat i o sobě a o svých charakterech.Co jsme to za společnost-hnus.
Anonym | Pá, 05/08/2011 - 22:13
Milá Ivano..lože s oběma sdílel celý národ po té, co do novin rozeslali fotky z ložnice... Jinak vy sama jste s nimi byla asi tak jako všichni ostatní tady takže nechápu vaše přesvědčení o tom jak je Ivetka skvělá a bez chyby.
Gabriela Bartošová | Pá, 05/08/2011 - 10:36
Ivano, hlavně že Vy víte. Nevíte. Vy jste totiž totální blázen, který má doma ve špajzu svatyni Ivetě a modlí se k ní dnes a denně. Žádný likvidační hon se nekoná, Iveta je zkrátka je výpitka v posledním tažení a Domenico se chce jen zvidtelnit.
Anonym | Pá, 05/08/2011 - 108
Ivana Jalovičiarová ... normálně holka tady na těchto stránkách nekomentuji ale prosím vrať se na základní školu a nauč se česky tohle je k pláči a neskutečný extrém
Martucci k ní mnemá žádnou povinnost! vždyť se znají 3měsice, proboha, nejsou to manželé po 20letech a jestli se rozešli ještě v Italii, tak se na ní opravdu nevykašlala v tom nejhorším. Ivet se ožere z rozchodu a pak se nervové zhroutí a chce zabít kvůli tomnu, že se při nehodě nic nestalo? to je trošku blbost, ne? takže se chce zabít, protože se rozešla s italem? no jo, jenže to už tady bylo... chudák její synátor...