Přestože komunistická ideologie zesnulé Jiřiny Švorcové (†83) se neslučuje s žádným náboženstvím, bude se za kontroverzní herečku sloužit mše. Zatímco zítra od 13 hodin se v pražském strašnickém krematoriu bude se Švorcovou loučit rodina a její nejbližší, farář Petr (39) bude na utajeném místě sloužit církevní obřad. Proč utajeném? Bojí se reakce svých kolegů!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A teď si myslíte, že tady budu psát o něco o proradných komunistech a zlých černo***nících. Jste na omylu přátelé - já si vážím lidí, kteří ještě lidmi jsou a je mi jedno jestli je to člen nějaké strany, nebo církve. Je mi jedno, jestli je bílej, žlutej, nebo třeba zelenej. Hlavně, že je to slušnej člověk. Naopak pohrdám lidmi typu bohatého podnikatele a spol. kteří dokážou jen urážet a donekonečna se zúčastňovat nechutných diskuzních příspěvků stylu : debile, úchyle, mr.dal bych, vykuř ... to je úroveň IQ hromady písku - nereagujte na takové ubohosti, neodepisujte, takoví "lidé ???" sami zaniknou, když si jich nebudete všímat . A na závěr - proč se vždycky vytahuje něco pokud možno hnusného až nejhnusnějšího o tom kdo zemřel ??? Není to trapné ??? Nestačilo by - odešla Jiřina Švorcová, čest její památce ? A na posledním rozloučení úplně s klidem Internacionálu, proč ne - byl to její život a má na to plné právo. p.s. Já si osobně nechám zahrát Rammsteiny - škoda, že u toho AHáč a Plesk nebude.
Děkuji Vám pane faráři, jste hodný farář, který se nenechal ovlivnit politickou mocí! Škoda, že bydlím daleko od Vás, chodila bych k Vám s důvěrou. Opakem je pan farář Halík, to je politik s ďáblem v očích, namá s Pánem Bohem nic společného, jen využívá svůj vysokoškolský titul a dělá politiku! Takového faráře si nemohu vážit, zneužívá sve pozice a slouží lumpům! Ať napíše článek o dnešních politicích, bude psát taky pravdivě? Pan Halík je snad věštec, co napsal o paní Švorcové! Děláte pěknou ostudu církvy pane Halíku, on Vám to Pán Bůh také jednou poví co je " VÍRA V BOHA!" Chtěla jsem p. Halíkovi napsat, ale prý nemají formuláře...99% lidí ho odsoudilo! Nemůžete mít pane Halíku ani respekt, ani úctu! Promiňte vážený pane faráři Petře, že jsem napsala názor o p. Halíkovi, nebyla jsem vpuštěna do diskuzí, Vás si vážím, Jiřinka bude spát v pokoji, byla to laskavá žena, vynikající herečka, politiku dělala s čestným úmyslem své idei. Nemohla zato, že byla tehdy komunistická strana zneužita, byla řízena ze SSSR. Vás Pán Bůh vyslyší, ona si zaslouží klidný spánek a zastání, moc jí ublížili pomluvami a přitom jí zobali dříve z ruky!!! Svíčku zapalím, pomodlím se i za Vás!!! Děkuji Vám!!!
tonyno, jakým právem se vyjadřuješ o člověku, kterého jsi neznal ??? Jak můžeš vědět, jaká paní Švorcová byla???Myslíš si, že například lidé v naší současné vládě jsou hodní ??? Páni Kalousek, Nečas, Vondra a ostatní, to jsou podle tebe hodní lidé ???? Kolikrát oni převlékli kabát? Jak "inteligentní"musí být pan Kalousek, když už nám dokázal, že může být ministrem snad všeho? Asi má nadprůměrné IQ Paní Švorcová věřila v dobro společnosti, ve které jsme žili před převratem, nepřevlékla kabát, ale žila dál se svým přesvědčením. V kolika stranách už byli naši "představitelé" ??? Takže se mnou nemusíš souhlasit, ale neurážej ženu, která nám dokázala, že jsou lidé, kteří mají svou hrdost.....