Italský hřebec Domenico Martucci (35) chce svou lásku Ivetu Bartošovou (45) odvézt pryč z České republiky. Zpěvačka trpí stále depresemi a má psychické potíže.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
a je to tu. Rozhlasova stanice v teto chvili odvysilala vyznani Ivety,kde se sklopenyma ocima priznala,ze je v pozehnanem stavu. Proto pry blila,proto ty deky,proto to lezeni v aute,proto to schovavani. Hanbi se to povedet svemu milackovi,nakolik ne si jista jak to prikme. Asi se vsichni ji musime omluvit. A matka Domenica nekricela,vona jenom jecela radosti,ze na stara kolena bude dedic a pokracovatel rodu della Torre. Mam velikou radost,nakonec jak se rika, laska a pravda zvitezi nad lzi a nenavisti.! Ja ji tak fandim,ani to nedokazu vyjadrit.
zkrat. Jak? No prece to rekla a ja ji verim na slovo! Ja jsem ji vlastne verila od zacatku,jenom jeji pomlouvaci(nebudu jmenovat osobitne) me trisicku nahlodali v me vire v jeji neposkvrnenost,tak at mi probuh promine.a to radio je samozrejme zahranicni a zcela verohodne a jeji hlas byl najednou tak svezi,tak plneho citu adventniho.......ja mam takovou radost,ze bych brecela.
qw.s321. Na zacatku to nevedel,nejdriv si to nechala potvrdit u lekare ,ale kdyz ji povedeli,ze v tom pocinajicim plodu klokota modra krev,tak vedela ze to neni od nikoho jineho! ja jsem vedela,ze Ivet,ta nase skvela penice ceska je jak andel! ja ji to preju a jak. A jiste nejsem sama. I vy take! nemam li pravdu?
este vam nieco napisem .. lebo je u vas tusim zima ... ako na klasicke kakao .. cukru kolko cukrujete aj kakao .. tele mlieko a cajovu alebo aj viac podla chuti skorice... skoricove mlieko je fajne hlavne na osamele vecery