Nečekaný zákaz pro Vondráčkovou: Plekanec si to nepřeje vůbec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 21. července 2025

Svátek slaví Vítězslav, zítra Magdaléna

Nečekaný zákaz pro Vondráčkovou: Plekanec si to nepřeje vůbec

Třiačtyřicetiletá maminka na své synáčky vždy dbala s maximální péčí, přesto vyfásla od jejich otce okamžitý zákaz. Čeho se omezení týká konkrétně?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fany22
07. 10. 2023 16:09

Natáčela tam toho víc. Ale zajímavé to bylo s tím druhým filmem, jak pořád měnili názvy. Limbo,..pak Dědictví, tak nějak. Ten začali točit ještě před rozchodem. A potom ještě nejmíň rok pořád dokončený nebyl. A visel u něj komentář : zdrženo kvůli rozvodu Vondráčkové. Ale ona stále v té Kanadě byla! Počítali zřejmě s další finanční injekcí.
A sklaplo jim.

Adrianat
07. 10. 2023 14:49

Áno, chlapcov používala v médiách pri rozvode a strčila ich do toho podradného filmu, o čom vlastne kecá? A nemala námietky, keď právnicka tvrdila, že u nich sa strava len donasala, že mala okolo seba opatrovateľky a personál, čo to vlastne teraz kecá? Ale tak už je len smiešna ako sa snaží, nedalo mi to, už sa mi ju ani nechce komentovať. Tak nejak je nezaujímavá, teda pre mňa, ale tie jej vymysly

fany22
07. 10. 2023 15:59

Vzpomínám si. Ihned po oznámení rozvodu zásobovala bulvár fotkami, jak celá strhaná drží vyjevené děti. Doslova je zneužívala. A následně zase předváděla pohodičku, jak si oni tři v Kanadě užívají.
Plekanec pak zakročil, že si nepřeje fotky kluků v bulváru a udělal dobře.
Že byla s kluky prý pořád doma, tomu už se jenom směju. A to vaření? Její postoj, že je to ztráta času, se moc nezměnil. Dnes kmochtí, ale dušená zelenina do deseti, dvaceti minut na stole, tomu já neříkám vaření.

Uživatel_973012
07. 10. 2023 14:36

Ona vařila ? Vždyť i Pleky říkal, že si nechávala jídlo nosit donáškou. A ona sama přiznala, že vaří jen tak špagety nebo něco podobného. Tak ať nekecá.

Yvona Kriechenbauer
07. 10. 2023 14:13

Tak jsem vubec nepochopila,co je na tom zajímavého.Co jako tím Vondráčková chtěla zvkázat za moudro.Za kazdou cenu něco troubit do světa ,ať to stojí co to stojí🫣

korytnackahela
07. 10. 2023 15:15

Taková nenávist! Hezká, chytrá a talentovaná holka nedá někomu spát! Nejvíc ji nesnášela Plekancova matka, tak žeby ona byla ta pisatelka? Mstí se jí za to, že vykřičela do světa jeho nevěru s Šafářovou?

AliAlice
07. 10. 2023 15:45

korytnackahela...a copak to její učení role v době kdy byla vdaná,a jistý dotyčný herec k ní lezl v noci přes plot učit ,,roli "?? Ta s tím nedělala cavyky, tak o tom diskrétně mlčíte ? Tak nevalte bludy,trochu objektivity,a raději si nechejte ty svoje konspirační úvahy od cesty !!!

korytnackahela
07. 10. 2023 18:35

Ano, Plekanec se Šafářovou už byli rok spolu před jeho rozvodem. Vy ji ale máte v zubech.😤😤 A znáte všechny podrobnosti z jejich domácnosti. Takže jsem se moc nespletla, že?

Dianthos
08. 10. 2023 01:54

Vaše dezinformace ohledně vztahu Plekance může být považována za pomluvu.
Všechny podrobnosti z jejich domácnosti prozrazuje a prozrazovala Lucka V. a její otec.

AliAlice
08. 10. 2023 10:10

korytnackahela..Je vidět ,že si stojíte na drátě...no nebudu vám ty vaše bludy vyvracet !! A to,o jejím ,,učení role " bylo normálně veřejným tajemstvím...,a o Plekancovi se Šafářovou tak to vy máte s první ruky ?? Tak nějak jste se do těch svých zaručených informací s jejich domácností sama zapletla ...pani spravedlivá !!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.