Je to jedna velká komedie! Iveta Bartošová (45) se podle svých bývalých spolupracovníků po autonehodě na Plzeňsku nezhroutila psychicky, ale regulérně se opila do němoty.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Iveta tvrdí, že na své finance si před Jiřím Pomeje dávala pozor. Zkrachovalému producentovi se přesto podařilo její konto zruinovat. „I když jsem mu nedávala možnost, aby se k mým penězům dostal, on přesto způsobil problémy,“ řekla Bartošová magazínu Dnes.
Pak na ni přišly velké úzkosti, protože chtěla uchránit dům a Artura. „Stáhnul mě za sebou dolů, do velkého mínusu,“ dodala Iveta, jíž kvůli dluhům hrozil azylový dům.
"Několik mých přátel si operativně nechalo odstranit oční vadu a jsou spokojení. V nejhorším do toho klidně půjdu. Rekonvalescence trvá chvíli, takže mě to v práci nijak neomezí," tvrdí Bartošová.
V čem že jí to neomezí????
v debatě o Ivet- jen jsem chtěla, abyste to věděli- když už jsem tady před pár dny psala o tom maltézáčkovi. Tak zatím pá a mějte se pro dnešek krásně..
Tak mám výbornou zprávu- pardón, že odbočuji od tématu I.B.- tak nalezený maltézáček už má nový domov a dnes spinkal poprvé u nové páničky.. A hádejte, kde ? No přeci v posteli..
Když já se s vámi musela o toto podělit- to se nedá udržet !! Tak děkuji za palečky nahoru a věřím, že z toho máte také radost.. Co bychom pro ty naše psí lásky neudělali..