Iveta Bartošová (45) je buď výborná herečka a nebo tak náladová osoba, že se v ní už nikdo nevyzná. Celý pátek zpěvačku vozil její milenec Domenico Martucci (35) zmatenou a zabalenou v dece po Praze, nakonec ji dopravil do svého bytu ve Vršovicích.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To je určitě vtip, to nemůže totiž nikdo myslet vážně. Jako fórek je to sranda. Nevěřím, že by to někdo myslel doopravdy, to by musel být totální de.ilek! Beru to jako recesi
Golda mlčela dost dlouho.. Pomáhala Bartošové jak se dalo, Artura vychovala prakticky ona.. Kdyby Bartošová nekecala krávoviny a neobviňovala Goldu z krádeže skříní a další pitomosti, byl by klid. Ono se říká- "neopouštěj staré známé pro nové" a toho by se měla Bartošová držet a né si hrát na frajerku hned jak pozná "nového hřebce" a zvedne se jí na pár dní sebevědomí.
To pak na staré "známé" kydá hnůj hlava nehlava,a běda tomu, kdo se ozve a nenechá si to líbit!
V tu chvíli se z Ivet stane chudinka, všichni jí ubližují.
Trapas na entou!
Potřebovala by malý dvůr a velký bič, aby se jí ty nesmysly dostaly z hlavy. A že je všem pro smích??
To jí nevadí. Chudák se zasekla myšlením v době své "slávy".
Co si budeme povídat, její skřehotání Heja Heja, Amore mííío a Háá leee lůůů jááá by byl možná vynikající výkon do Televarieté,ale vylézt s tím na pódium chce opravdu vysokou dávku demence. Vynikající výkon do "Hvězdné pěchoty" v Superstar.
Tahle paní z fejsbuku je taky skvělá.
A i svěle vypadá
Ivana Jaloviciarová P.Mirku,potřebuji a to naší podporu a konečně aby přestala likvidace Ivety,vždyt to musíte vidět co se děje.Když si řeknou o jakoukoliv pomoc tak jsem připravená jim pomoci a to všichni kdo Ivetu a Domenico mají rádi.Vždyt to co se už napsalo za bludy a špínu stačí!
Tak to je i moje oblíbenkyně ta je solidně mimo. A co se výrazu týká, můj spolužák vždycky takový lidi komentoval slovy, že vypadaj jak když se nevědi vys.rat, u ní si na něj vždycky vzpomenu
Td jsem zažila šok. Beru šveastku z misky, na ní něco jedovatě zeleného, s dluhýma nohama. Zařvala jsem, ono to zmizelo. Pak jsem to našla na kuchyňskíé lince. Třesouce se odporem lovila jsem to do skleničky a vysypala s balkonu. Letělo to a přistálo ve křoví. Brrrr!! Celá se třesu!