Iveta Bartošová (45) je buď výborná herečka a nebo tak náladová osoba, že se v ní už nikdo nevyzná. Celý pátek zpěvačku vozil její milenec Domenico Martucci (35) zmatenou a zabalenou v dece po Praze, nakonec ji dopravil do svého bytu ve Vršovicích.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
tu máš další kousek recese z FB:Je možné, že navrhneme paní Ivetu Bartošovou na prezidentku republiky. Mělo by to být podáno jménem jedné formující se moravskoslezské společensko-politické iniciativy. Jestli bude příští prezident volen přímo, má velkou šanci vyhrát. A co potom vy někteří? Budete mít hezky nahnáno a stáhnete hýžďata, že? Emigrujete raději? jen u těch bláznů nikdy nevíš či je to recese
Slavný,oblíbený, známý..... to vše se souhrnem nazývá celebrity a tak je v tom zmatek. Je to pak úspěšný zpěvák popu / o velkých umělcích se moc nepíše/ Nechci nikoho urazit, ale mezi celebritami jsou dost velké rozdíly a čím je její umístění do této řady pochybnější, tak si více přeje aby se o ní psalo. Iveta si to nepřeje a proto se zavírá doma.Ona umí zpívat, nepotřebuje na sebe upozorňovat jako mnozí jiní.
Super recese, fakt, už vidím IB vv prezidentské kanceláři! Ta by tím bezpečnostním rámem neprošla ne proto, že by nechtěla, ale prostě by se do něj netrefila, notorina
Pisálkové z AHA vaří z vody, tak se opět přilepili na Ivetu, aby mohli hodit pár nesmyslů pro ty supy, co čekají, kdy v Aha něco takového vyjde, a skupují noviny či visí nas netu. Každý si rád nějaké novinky přečte, ale všeho moc škodí. Je jen Ivety problém jak si žije, nikdo z nás není jednička bez chyby a každý máme svoje problémy a děláme svoje chyby, jen na nás prostě není tak vidět.
Ejhle, umravňovač!
Milý Salamandře Možná máš pravdu, ale neber vše tak vážně. Prostě se bavíme mezi sebou, tak jak si ženský rádi zdrbnou. My víme, že nejsme jedničky, máme svý problémy a právě proto tady blbneme, abychom si život zpestřily. A´t napíšem cokoliv, nic to na situaci Ivety nezmění Ta si jede taky po svým, tak co? Kdybys byl/a/ co k čemu, tak přihodíš taky nějakou pikantnost.
Ať si žije nebo neýije jak chce, ale ať s tím neotravuje ostatní, odulka jedna, už ani není srandovní, ale moc ubohá. Ale zas chápu, že nebýt bulváru, kdy za každý nahášený pšouk dostane nějakou stovku, byla by ta notorinda už pod mostem nebo na nádraží.
Musíte uznat, že Ivet skvěle vyplňuje mezeru v čase během které se natáčejí další díly zoufalých manželek... tak Ivet - další série se bude premiérově vysílat příští rok od září (v US)... takže si to hezky rozděl, ať nevyčerpáš všechno už letos
četli jste někdo tu knížku od Ivet-tu jak se neměla narodit? Jestli to stojí za to? U nás jí maj v kni***, jen já se stydim si jí půjčit ale když dneska všichni špiní Goldu, tak mě ten Bartošový výtvor zas láká
Já mám závislost od loňska, od doby, kdy naše Iveta začínala se svým gay týmem. Pak přes světové Heja, heja, Andělové, její extempore na Markýze a.t.d Je to báječná mýdlová opera.