já snad budu muset dát výpověď, ale kdo mě bude živit? neměli bysme začít s nějakou vlastní výdělečnou činností? neměla by nás iveta platit? taková legální ilegální ivetina žumpa, ne? no von si to tu hrábě přečte
jistě, naše žumpa, kterou už si můžeme dovolit pojmenovat jako naší druhou rodinu, by to měla vzít pevně do rukou a začít organizovat 1. akce fotografování familíe bartůči do novin, 2. akce tiskových konferencí (to hrábě nezvlád), 3. jakékoli cestování paní bartošový po evropě (tady bych podchytila evropský autobusový dopravce - ps: vracet podšálky), 4. detektivní činnost s názvem "kdepak leží iveta dnes? a informování médií 5. martuči končí coby tiskový mluvčí
Jestli Iveta vysápla po cestě celou flašku, tak musela být zlitá ještě druhý den. To bylo možná důvodem hraběcího přeřeku, že Iveta jeden den po havárii už dva dny pláče. Patrně chtěl říct, že už dva dny chlastá.
chtěl říct že dva dny chlastá, řek že dva dny pláče, ve skutečnosti ale byla už dva dny na cestě z itálie, protože tím přesedáním do různých aut stačila projet francii, německo a rakousko... a neožerte se pak, to jednoho unaví
Zakladatel (nebo spolu)jsem rozhodně. I když Jumpa vznikla z pouhé mé poznámky,"kde je zbytek té naší žumpy"?, když jsme tuším s girasole zbyly na diskusi samy. Bylo mi řečeno, že to je hezký název a navázalo mé potvrzení a dodatek, že se to píše Jumpa anglicky. Tak vznikl Jumpa Club. Zapiš to někam do kroniky.