Rosatom v Česku definitivně končí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Rosatom v Česku definitivně končí

Rok a čtvrt po začátku invaze na Ukrajinu ruský státní jaderný koncern Rosatom ukončil svou činnost v Česku. Tuzemská pobočka firmy byla včera vymazána z obchodního rejstříku. Informoval o tom Deník N.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Karla Fruhaufova
08. 10. 2023 07:45

NÁVRH NA ZÁKAZ POBYTU A VYHOŠTĚNÍ Z EVROPSKÉ UNIE PRO ''OSOBU NEŽÁDOUCÍ'': PETR VLADOVIČ

Petr Vladovič (dat. nar. 21.5.1986, občan EU) - během výročí připomenutí Okupace Československa armádami Varšavské smlouvy dne 21. 8. 2023 v Žilině narušil se svými příznivci vzpomínkové akty, Evropskou unii a Velkou Británii označil za Říše zla, veřejně odsoudil sankce zavedené EU proti Ruské federaci a obvinil Unii i Británii z vyprovokování této války.

Veřejně podpořil okamžité zrušení sankcí proti ruskému oligarchovi, podnikateli, miliardáři a filantropovi Vjačeslavu Moše Kantorovi, který je rovněž předsedou Evropského židovského kongresu. Zde Vladovič hovoří a útoku na Israel - Svatou zemi, hlavní důkaz evropského antisemitismu a rasismu, a také označil Kantora za ochránce nejsvětějšich hodnot a pilířů na kterých je postavena naše Židovská a Křesťanská civilizace, které současné vedení EU i většiny členských zemí systematicky likvidují, zavádí novou komunistickou totalitu a diktaturu. Své vystoupení zakončil Petr Vladovič tím, že prohlásil Oni zase začali válku, ale my jí zase vítězně ukončíme!

Jednání Petra Vladoviče, byť tedy občana Evropské unie, považujeme za silně nepřátelské a především ohrožující pro národní bezpečnost všech členských zemí Evropské unie i Unie jako celku. Evropská rada i další orgány Unie, vzhledem k závažnosti situace spojené s válečnou agresí Ruské federace vůči územní celistvosti a nezávislosti Ukrajiny, že je nutné uložit omezující opatření vůči předním podnikatelům, kteří působí v hospodářských odvětvích poskytujících vládě Ruské federace významné zdroje
příjmů, a vůči osobám, jež podporují vládu Ruské federace nebo mají z vazby na tuto vládu prospěch. Zde je potřeba jednoznačně uvést oligarchy v čele s Kantorem, kteří jsou podporování lidmi jako Vladovič. Toho lze jednoznačně označit pojmem z diplomacie Persona non grata - nežádoucí osoba.

Vladovičův další pobyt na území členských států Evropské unie je velkým rizikem neboť svým p

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.