Ministr uvažuje o nadstandardech. Válek: Dvě skupiny kvality péče | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ministr uvažuje o nadstandardech. Válek: Dvě skupiny kvality péče

Vrátit zpět do hry nadstandardy. O tom přemýšlí ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (62, TOP 09). A také chce speciálním příspěvkem rozhýbat děti.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
06. 11. 2022 23:07

At´ jde Válek do důchodu, nebude alespoň škodit, je to naprosto nekvalifikovaný ministr. Jisté nadstandardy už jsme všichni normální lidi ( nejsem bezdomovec mám dvě vysoké školy a ojetou škodovku). Movitý, arogantní podnikatel ověšený zlatem a drahými botami a hodinkami vlitne do čekárny, zabouchá na dveře lékaře, vyjde sestra a zjihle řekne, pojďte dovnitř. To je realita......Nevím o co zdravotnictví jde. Co to je nadstandard, že mě dají horší orthézu, horší kvalitu umělého kloubu nebo co? To je hnusárna. Za nový zub, který mi zmrvil jiný zubař jsem platila40tis. Chci znát definici nadstandardu. Nápad speciálním finančním příspěvkem rozhýbat děti, co to je zase za kardinální volovinu. Sportovně založené rodiny sportovaly stále covid necovid. Ostatní se vykrmili. Jen tupec si může myslet, že peníze budou rodiny motivovat k pohybu....ve vládě jsou fakt hlavy otevřené...si snad myslí, že peníze všechno vyřeší. Pomůže jen změna školství na základních školách, protože, když třída zlobí, první co se zakáže je tělák a místo něho je matematika, osobní zkušenosti u dvou mých dětí. Aby ministr neškodil, pošlete ho do lázní na rok...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.