To se Ivaně Gottové líbit nebude: JDE O DCERY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To se Ivaně Gottové líbit nebude: JDE O DCERY

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80), Dominika (46), si nedá pokoj. Po tahanicích o dědictví a zpochybňování spravedlivého dělení vyrukovala s přáním usmířit se se svými mladšími sestrami Charlotte Ellou (16) a Nelly Sofií (14). Z toho patrně Ivana nebude nadšená. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
12. 08. 2022 18:33

Výše uvedený článek je absolutní nesmysl a článek není od Dominiky Gottové, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou a jediné dítě Karla Gotta!

Karel Gott nemá syna! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

1pravda1
09. 08. 2022 10:52

Dominika je ve Finsku, ale tady stále vycházejí články např. o Rezkové, která Dominiku sama vyhledala, sama jí nabídla ubytování, které Dominika platila - pracovala jako servírka, a Rezková si asi myslela, že se na Dominice pracovně zviditelní - ona s jednou písničkou borůvková

1pravda1
09. 08. 2022 10:50

Ivana se chovala jako lhářka, třeba paní Jandové, které Gott slíbil nějaké peníze k důchodu, celý život pracovala pro něho a důchod má malý, tak jí Ivana řekla, že peníze nejsou, že musí platit holkám školu... jo - lhářka miliarda na účtu je asi nic a tantiémy 8 mega.... v dřívějším rozhovoru, to Gott ještě žil, říkala Dominika, že jí její sestry říkají TETO - takže Ivana dělala vše proto, aby holky rozdělila proti setře... a to vykání to jen potvrzuje. Jestli měl syna s Kováczovou, tak se jí ani nedivím, že nechtěla mít s Ivanou nic společného i když dítě za nic nemůže... a vydědit ho také nemůže nezletilého... takže ona Dominika má v něčem pravdu

rydlo
09. 08. 2022 10:45

To už zase nemá Dominika penízky na chlast? Asi proto Lubínek zkopíroval asi měsíc starý stejný článek i se stejným titulkem. Lubínek se ani neobtěžoval upravit v podtitulku věk Dominiky, hlavně že už je zase za co chlastat! A právě proto, že mladší dcery Gotta už nejsou malé, moc dobře ví, co pro Dominiku tatínek znamenal - že pro ni byl pouze bezedná kasička, která jeho smrtí zanikla! A ona by se teď chtěla vetřít do rodiny, kde ji nikdo nechce i přes nevlastní sestry? Co si od toho slibuje? Že se s ní budou dělit o kapesné? A nebo kdyby se vetřela a byla nedejbože brána jako člen rodiny, že by ji byla vyplácena nějaká apanáž? A hlavně také, aby o rodině mohla žvanit do bulváru a dostávala penízky.

1pravda1
09. 08. 2022 10:59

možná je ivana sponzorkou časopisu a za tyto články proti dominice dostávají příplatek, - tak už mi to připadá... ivana světice a dominika ta nejhorší...

Dianthos
11. 08. 2022 10:17

Rydlo, proč "vetřít do rodiny"? Jsou to její sestry, její rodina, nemusí se nikam vtírat. A asi každý normání člověk chce mít hezký vztah se svými sourozenci. Ty čtyři dcery si navzájem nic špatného neudělaly?? To jenom Ivana vyvolává sváry. Vyháněla prvorozené dcery z Karlova života. Chtěla jeho a všechno, co k němu patří, pouze pro sebe.

Martin Tesar
08. 08. 2022 19:06

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

janapi
10. 08. 2022 07:54

A jak často se s ním vídá Dominika? Karel byl celý šťastný v přítomnosti svých malých dcerek a snažil se s nimi trávit každou volnou chvilku...takže pochybuji, že by se zahazoval s bývalkou! To nebyl jeho styl!

Dianthos
11. 08. 2022 10:12

Vy znáte jeho styl? Láska je láska. Stará láska nerezaví.

Sýkorka Borka
08. 08. 2022 18:02

Úbohosť nad úbohosť! Čo si ešte nevymyslí táto spiťačka!

hejhej
08. 08. 2022 15:11

Proč pořád AHA opakuje hloupé výplody alkoholičky Dominiky. To " její přání" jste už publikovali- jak ubohé.

Uživatel_5318449
08. 08. 2022 14:17

Naštěstí holky jsou rozumné a vědí že s psychopatkou se nedá bavit. I její kamarádi v Praze jí opouštějí . Měla by se nad sebou zamyslet Dominika.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.