I vdovec Josef Rychtář (64) musel dát k natočení minisérie Iveta, která měla včera na Voyo premiéru, souhlas. „Jsou to ale jenom tři díly. To je málo, aby někdo pochopil Ivetku,“ řekl Aha! vdovec s tím, že by seriál o životě Ivety Bartošové (†48) měl mít pokračování.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dianthos
právě že do hlavy Ivetě nikdo neviděl o to horší je soudit Rychtáře. Popravdě já bych svoji manželku také nikdy nedal na léčení a snažil se to řešit všemožnými způsoby. Jsou tam hrozné podmínky a Iveta s takovou křehkou povahou by to tam nevydržela. A Iveta sama se tomu všemožně bránila. Lenatko u toho jistě nebyl a nemůže vědět jaký vztah mezi nimi byl. Rychtář tvrdě bránil Ivetu před posedlým Macurou a Iveta jak známo ničila chlapům vztahy a Rychtář jako poslední muž jejího života si na Ivetě vylámal zuby. Zničil si kvůli ní vlastní život.
Ano Sepiku, také vidím Rychtáře spíš jako oběť, než tyrana. Ona sama říkala, jak se o ní a o domácnost stará. Chrání jí. Po té lednové operaci zubů (u které byl s ní) se už nikdy nevzpamatovala. Bolesti a nespokojenost s výsledkem operace, kdy ani po třech měsících nebyla schopna zpívat a přitom měla dům zatížený exekucemi.
Dva týdny před smrtí rušila koncerty na dva měsíce dopředu. A týden před smrtí byl vydán příkaz k prodeji jejího domu.
Není divu, že jakmile musel Rychtář opustit dům (údajně předvolaný k výpovědi na policii), využila toho, že jí nehlídá a udělala to, co udělala. Neviděla před sebou už žádnou budoucnost.
A za to Rychtář určitě nemohl.
Nevím, zda se to smí, ale pokud je odkaz na článek ve stejném médiu, tak snad ano.
https://www.ahaonline.cz/clanek/malery/96647/prasklo-proc-je-bartosova-na-dne-kvuli-dluhum-prodavaji-exekutori-jeji-dum.html
Pravdu není zlé říkat tak ji říkám. Iveta milovala Rychtáře a já zase ji. Jenže o mě Iveta nechtěla vůbec slyšet, zablokovala si i můj telefon. Tak jsem se tehdy rozhodl, že se jim pomstím pomluvama v denním tisku. Amen
Byla na tom špatně, copak jste ji neviděli asi 14 dní před smrtí, vyhublá až děs. Úkol měla jasný, usmívat se před kamerou, naposledy. Ji bylo jedno který je den, a že má JR narozky, odjel pryč, měla chvíli volna a mohla odejít z baráku sama. To bych chtěla vidět, kdo by hrál JR, a zas by se přiživil na Ivetě. To by tam musela být i scéna, jak si s Macurou dávají po hubě.
Iveta zřejmě nebyla do nikoho zamilovaná, než do sebe a do Sepešiho.
Měla problémy se zuby, firma jí udělala promo krásný chrup, ale Iveta se s tím neuměla srovnat. Prý jí nové zuby změnily prostor v puse a rezonanci a nikdy už nebude zpívat tak, jako dřív. Na firmu naházela bláto, že jí ty zuby udělali špatně.
Možná to byl ten konečný důvod, proč už nechtěla žít. Beze zpěvu pro ní život ztratil cenu.
A Lenatko u toho byl... Iveta měla svou rodinu, s matkou si telefonovala, s Arturem se stýkala. Stačilo slovo a mohli jí zavolat policii.
Proč se Iveta tolik nesnášela s vlastní rodinou?? Proč byla raději s Rychtářem? A pak si ho i dobrovolně vzala? Těžko jí mohl někdo nutit. Navíc Štajdl byl ještě naživu a ten by jí zachránil přes to všechno, co mezi nimi bylo.
Rychtář byl asi jediný, kdo jí nechtěl zavřít do blázince. Kdo se s ní trápil doma. I když jí tím měl částečně ve své moci, tak ale rozhodně ne úplně. Byla s ním, protože chtěla. Když nechtěla, našla si cestu, jak někomu zavolat a třeba se od Macury nechat odvézt až do Itálie. Od Martucciho s ním pak opět dobrovolně odešla. Naopak mu volala, aby jí zachránil.
Do hlavy Ivety nevidíte, do jejich vztahu, jak fungoval, nevidíte.
Určitě nechci obhajovat Rychtáře, ale také byste mu neměli křivdit.