Na premiéru třídílné minisérie Iveta do kina Lucerna tvůrci pozvali jak syna Artura Štaidla (25), tak sestru Ivanu (56). Vdovec Josef Rychtář (64) ale na slavnostní uvedení seriálu o životě Ivety Bartošové (†48) pozvánku neobdržel.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Lenatko chci slyšet popravdě tvůj názor . Jsem taky vrah když jsem neúmyslně pravděpodobně já nakazila těžce nemocnou matku Covidem? Podle blízkých jo. Tak řekni svůj názor.
Lenatko dej mi už pokoj. Nikoho Rychtář neovládá. Ano Ivetu miloval a miluje i když tu není. Ale těžko to tvrdit někomu kdo to nepochopí a zaprodanej bulváru co psal za lži.
Lenatko měl jsi kameru a sledoval Ivetu s panem Rychtářem, že víš co dělal za zavřenými dveřmi? Četl jsi asi mnoho trapných článků, které se tiskly na základě lživých tvrzeních duševně nemocného Macury. 😀 Iveta už se pokoušela o sebevraždy několikrát a dávno před Rychtářem. Byla po dlouhou dobu duševně nevyrovnaná a vím co by bylo nebýt Rychtáře. Macura by ji totálně odrovnal a přivedl do blázince protože byla podrobována těžkému stolkingu. Ten magor byl všude kam se hnula.
Vůbec ho nikdo neznáte tak držte už huby. Vy jste si Ivety nevážili a neměli jste ji rádi podle toho co píšete. Hyeny jste Vy! Jste stejný jako ty hyeny z bulváru
Uschi to zavolala toho pravého Macuru. Ten ji odvezl do Itálie kde ji div neotrávil alkoholem, zavřel na zámku u Itala, zakázal telefonáty jak s Arturem tak s rodinou. Iveta tam byla úplně odevzdána na péči od blázna. Když by jí byl býval nenašel pan Rychtář společně policií tak to byl Ivety konec. A právě tenhle výlet byl po psychické stránce začátkem jejího konce. O domácím násilí si vše Macura do detailu vymyslel a šířil na veřejnost i když to nebyla ve skutečnosti vůbec pravda. Po návratu z Itálie si vzala Iveta pana Rychtáře.
Zapos a Kamarádka koukám, že máme co dělat s trapákem co si nedá pokoj. Lenatko jdi už do kelu😡. Jsi trapák a tím zůstaneš. Už nepiš do diskuzí, rozumíme si?? Takový jako ty tu nemají právo soudit druhý. Tak si dej zpátečku.
Lenatko tak proč se s ním chceš setkat a určuješ mu datum když víš že se s Tebou nesetká😂ani nevíš co píšeš magore. Nějak jsi se do toho zamotal😂😂. Mimochodem kolikrát pošleš stejnou zprávu, že tě chtěl dát do urny. To nikoho nezajímá 👎👎
Přísloví podle sebe soudím tebe na vás všechny sedí. Macura je cvok a úplatný hajzl co žvaní vykonstruované bláboly. Iveta žádala o to, aby ho zavřeli. Bohužel marně. Přitom má největší podíl viny na jejím stavu v jakém byla. Z velké části má Kamarádka pravdu. Nikdo si Ivety nevážil víc než pan Rychtář. Tím že budete věčně obviňovat pana Rychtáře život Ivetě nevrátíte. Zde je vidět typická česká povaha pomluvy, závist a nenávist. V tom jsou Češi 1. Znám ze své zkušenosti. Uduste se zlobou.