Těhotná Lucie Šafářová (35) prožívá nejkrásnější okamžiky svého života a o své pocity štěstí se rozhodla podělit se svými fanoušky, kteří ji vždy fandili jak ve sportovní kariéře, tak i v osobním životě. Předchůdkyni Lucie Šafářové, zpěvačce Lucii Vondráčkové (42), naproti tomu v lásce štěstí příliš nepřeje...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Adrianat, vaše kecy jsou naprosto hloupé, nic o tom nevíte a vedete jen hloupé řeči, které chytáte z bulváru . Jděte si pomlouvat ty vaše Vipky a naše nekritizujte. Možná, že byste se divila, jaká pravda o Plekym a Šafářové vlastně je ta pravá!!!
A já si myslím, že právě na tomto příkladě vidíme, jak je důležitý výběr partnera dle vzdělání, koníčků. Hokejka k hokejce .Sorry ale slyšela jsem rozhovor Plekance i Šáfi a pobavili. Já mít doma takové skvosty, tak je radši nepustím k slovu.
Taky jsem slyšela jejich rozhovor, ale zřejmě jiný, protože to bylo fakt zábavné a pohodové. Jaký rozdíl proti afektované Marmeládě, která pořád hraje.
A špička byla, když deklamovala, jak prostě někdy jeden z partnerů vyroste ( to zřejmě myslela sebe poté, co rozjela tu světovou kariéru s Adamcovou ), a pak už to nejde dohromady.
Ach jo.