Lyžaři se srazili ve Špindlu: Jeden mrtvý, druhý vážně zraněný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lyžaři se srazili ve Špindlu: Jeden mrtvý, druhý vážně zraněný

Tragické následky měl střet dvou lyžařů (oba 50) na červené sjezdovce ve Svatém Petru ve Špindlerově Mlýně. Jeden, polský turista, nepřežil. Druhý je na tom vážně.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
31. 03. 2022 23:08

Byla jsem ve Špindlu letos několikrát, jsem v šoku, jak jsou lyžaři nezodpovědní a o swoubordistech ani nemluvě, klidně si za kopcem, kde není na ně vidět sednout do prostřed sjezdovky, jindy jezdí tak bezohledně, že lyžaři raději zastaví a počkají až odjedou, jindy vylekají lyžaře, že raději spadnou. Letos mě dvakrát prknař sundal, jednou ujel, podruhé pomohl. Na horách je bezohledná pakáž, která se rozrůstá. Lidi předbíhají ve frontě i když žádná není. Zlatá Itálie nebo Rakousko. Tyto země už bývají i levnější, tak nevím, co si majitelé horských objektů a sjezdovek myslí u nás myslí....Pec pod Sněžkou se podobá roku 1987, to jsem tam byla naposledy a oni jsou tam kotvy furt pryč!!!!!! To je něco tak trapného, za více než 30 let tam na to skoro ani nehrá­bli.­....os­tuda­....a být starostou Pece chodím kanálama a on z toho chce mít český Aspen pro boháče!!!!!! Ani blbé parkoviště u sjezdovek nezajistí, kdo je zvědavý na parkovací dům kilometry od sjezdovek a od ubytování.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.