Dominika sklízí, co zasela! Naštvaná Ivana stopla peníze | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Dominika sklízí, co zasela! Naštvaná Ivana stopla peníze

Nejen Dominiku Gottovou (48) sponzoruje italský producent a zpěvák Gabriel Grillotti (62). Podle zjištění Nedělního Aha! finančně podporuje také její maminku Antonii Zacpalovou (86). Měsíčně bývalé tanečnici doplácí za soukromý pokoj v domově důchodců na Praze 9, v němž žije. Původně přitom cca 5000 Kč měsíčně platil matce své dcery sám Karel Gott (†80), po jeho smrti pak vdova Ivana (48).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mejlika
13. 02. 2022 17:31

Běžte se válet domů na Slovensko a kritizujte si tam ty vaše lidi a tady si dejte pokoj, ničemu nerozumíte a jen pindáte hlouposti. Jste trapná lady

pisalek
14. 02. 2022 15:24

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

14TONY
13. 02. 2022 17:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
13. 02. 2022 18:14

ladyhelmet
---------------

nemocna
14. 02. 2022 18:50

Gott si nikdy žádné děti nepřál ani se nechtěl ženit, chtěl se věnovat na plno hudbě, holky vznikly nedopatřením při jednorázové milostné aférce a matky mu to zdědily až když už to dát pryč nemohly, takže jej podrazily aby získaly prachy a aby si je případně vzal, to nechtěl, co se týče Dominiky alkoholičky tak její nevlastní sestra Lucie ta žije spořádaně, pracuje a vychovává své malé synky, že je rozvedená není její vina ale jejího manžela který si našel milenku a chtěl žít s ní, Lucie je dobře vychovaná, pracovitá, skromná a ani po Gottovi nic nikdy nechtěla

lekno
14. 02. 2022 19:50

trvalenemocna : Vaše citace : ..“holky vznikly nedopatřením při jednorázové milostné aférce a matky mu to zdědily až když už to dát pryč nemohly, takže jej podrazily aby získaly prachy a aby si je případně vzal,.“..
Vy jste trvale nemocná na hlavu, paní ?
Jaký podraz jste měla na mysli ? To je dle vás podraz, když se matka sama rozhodne, že si chce své dítě nechat a nemá zájem o interupci ? To jako dle vás potřebuje pro tohle rozhodnutí souhlas otce ? Ten jediný má rozhodnout, jestli dítě bude žít, nebo ne ? A když řekne ne – tak bude interupce ?
Žena dnes už ale nemusí být otrokyně svého partnera, pokud nechce.. Ty matky neudělali žádný podraz. Karel se do toho neměl co starat a přikazovat nebo naléhat, aby si jeho milenky dělali potraty. On to dítě v sobě neměl, on nerodil. A když ho nechtěl, měl se chovat tak, aby ten človíček nevznikl. Ale když už byl počat – má právo na svúj život !!
Není to věc, není to neživý zhluk buňek. Není to jenom - „TO – co dle vás měli dát pryč..“
Od svého počátku je malinká lidská bytost se svou individuální duší. A kdyby byla společnost lidská, chránila by právo na život takových bezbranných človíčkú.

kinki
15. 02. 2022 15:14

A co robila jej matka, okrem toho, ze sa povalovala a vyciciavala Gotta? Kolko deti vyrasta v neuplnej rodine, a vyrastu z nich uspesni ludia. Vinit za to Gotta, ze z jeho najstarsej dcery je povalac, opilec, a parazit je scestne. On zarabal peniaze, a mal svoju pracu a zavazky. Opominate vo vychovej dcery jej matku. Ako ju vychovavala ona?

Uživatel_5457057
13. 02. 2022 16:47

Tady je zase stádo hloupých slepic, které akorát papouškují lži, které stále trousí bulvár!!!! A největší, stará a opelichaná slepice je -bellla-!!!!!!!!! Vezměte se za pařátky a rychle se zhoufujte a šup někam na psychiatrii! K.Gott se musí v hrobě obracet nad těma vašema žvástma a kydáním hnusu na jeho milovanou ženu. Že se nestydíte, fuj

-bello-
13. 02. 2022 18:23

Uživatel_5457057
-----------------------
a) nejsem stará, ani opelichaná
b) co Gottovi navařila Ivana , to se probírá. Krásný stáří Gott moc neměl. Tlak na konto a přístup, jakoby byl batole.

pisalek
14. 02. 2022 15:24

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Dianthos
13. 02. 2022 16:03

Karel si přál, aby o paní Zacpalovou bylo postaráno. Stejně tak slíbil své bývalé hospodyni dorovnávat důchod. Chtěl se postarat o ženy svého života, aby jim nic nechybělo.
Hospodyni údajně přestala vyplácet doplatek s odůvodněním, že studium dcer je příliš nákladné. Přitom na něj zřejmě nárok měla, pokud jí Karel dával oficiálně nižší plat a ona má tím pádem nižší důchod.
To, že Ivana nerespektuje manželovo přání, odhaluje její charakter. Její vztah s Dominikou nic nemění na Karlových přáních, postarat o matku jeho dcery, se kterou měl celý život hezký vztah.
Je opravdu smutné, že on Ivaně věřil a ona ho přitom nerespektuje. I film Karel byl spíš jako pomsta, kdy ho prezentuje světu coby dementního staříka.
Ivana Macháčková by se měla nad sebou zamyslet.
Při vědomí, že se o paní Zacpalovou stará jeho italský fanoušek, místo manželky, která po něm zdědila stamiliony, se Karel asi v hrobě obrací!

pisalek
14. 02. 2022 15:25

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

1pravda1
13. 02. 2022 14:31

Ivana a Dominika jsou téměř stejně staré a odpracováno mají podobně vystudovaná zdravotní sestra Macháčková se válí roky doma, ale to nevadí co Pokud by neměla peníze po otci Dominiky tak zase musí v usa obletovat starce? Co ona vlastně umí? 14 dní ostuda v muzikálu, a pak utekla s límcem na krku, dělajíc ostudu divadlu, které nechala ve štychu, tak Gottovi, který pracoval i v den kdy mu zemřela matka.... a to se jí ještě zastával.

janapi
13. 02. 2022 15:40

Tak vy už máte dost...přestaňte s tou trávou! Ivana byla v Americe v době-kdy byla svobodná - bez jakéhokoliv závazku. Takže vám se zpovídat nemusela. Ať později pracovala u nás kdekoliv-není pravdou že tam dělala ostutu...to jen takový týpci vašeho ražení štěkali-že ona snad nemá zapotřebí jiným zabírat místo. A že melete nesmysly....kdy zemřela maminka Karla a kolik let bylo v té době Ivaně? Takže příště raději vypláchnout ústa nejlépe savem - pak polknout a nakonec se podívejte do zrcadla-koho tam uvidíte? Bohužel magor ve smailíkách není a ten by na vás pasoval !

-bello-
13. 02. 2022 18:05

janapi
--------
" 1pravda1 " píše : pokud by neměla Ivana peníze po Gottovi, pak by ....
Takže co vlastně řešíte Vy ?
Ivana není žádný chytrolín, zdrávku v té době pro nedostatek sester udělala každá ,Ivana byla chvíli v Motole v SANOPZ, to jí nevonělo, zdrhla jako au pair do US za "americkým snem".Tam sice taky stlala postele , ale jak utržená ze řetězu vymetala kde si přivydělat a koho se čapnout ! A že levnou holku z Východu měl Douglas v posteli, nebyla přece žádná kariéra.Vím, jak to chodí , do té postele se dostanete raz dva! (Pokud vám to není ekfaft!) Nikdo nikdy o nějaké Ivaně v souvislosti s Douglasem v US nečetl, neboť neexistovala veřejně. Douglas nikdy dál nezašel.
Ale připitomělá holka z Opavy a Česka - Ivana Macháčková si ho dala i do Životopisu! Domů se vrátila s nahým zadkem , ale pověstí o Douglasovi atd. a začala "pracovní " roli v agentuře v Karlových Varech jako společnice a pak , v Praze.
Hele !
Gott měl podivný vkus , většinou ne chytré , Ivana nebyla výjimkou.Byla ale vysoká a dalo se soudit, že povolná. Ze všech těch jeho má nejširší zadek a nejhorší nohy. Ale on koukal rád vzhůru. A v případě Ivany rovnou do nosních dírek.
Holky Nelina a Šarlota dááávno v drahé škole nejsou.,Ne kvůli penězům, ale nemají na náročnou výuku potenciál.
Kdyby dnes byla Ivana normální ženská co dozrála , pak je fuk co byla, ale chová se jak husopaska a neustále tápe v tom, jak se chovat , aby byla za "dámu "
Gott s Ivanou dávali z "Betramky" denní zprávy a ty byly na padnutí - " renezanční " Gott a " oduševnělá "manželka .S tímhle materiálem si mohla rozumět akorát tak Bohdalová ......

tomik007
13. 02. 2022 22:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pisalek
14. 02. 2022 15:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pisalek
14. 02. 2022 15:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

anna1969
13. 02. 2022 13:43

Každý chytrák a přitom by jednal jako Ivana

Dianthos
13. 02. 2022 16:06

No tak to snad ne!!! Nesuďte druhé podle sebe a Ivany!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.