Skandál kolem filmu o Gottovi: POPLACH V POLSKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Skandál kolem filmu o Gottovi: POPLACH V POLSKU!

Nedali si pokoj! Ještě před včerejší českou televizní premiérou dokumentu Karel o posledním roce života Karla Gotta (†80) zveřejnili piráti volně na internetu další, v pořadí už třetí nelegální kopii filmu režisérky Olgy Špátové (37). Majitelé práv zasáhli takřka okamžitě!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
16. 01. 2022 15:40

Špátová bez mámy a svého sugardaddy Malíře sotva vydělá na živobytí na vyšší level, ale na tomhle vydělá majlant .Gottová vybrala Špátovou proto, že obě mají zkušenosti s dědky ? Anebo lobovala pro režii Sommerová v PS ? Špátová by měla natočit dokument, jak se z lesbičky najednou stane heterosexuál.
Je mi jedno kdo s kým a jak, ale chci vědět, jak k tomu přesvědčení dospělá Špátová došla. Doby, kdy se lidi báli jsou už pryč.Ona nějak cizopasí tam, kde to nese. Dítě ať do toho neplete, umělé oplodnění lesbičky praktikují. Špátová si nově místo ženský nabrnkla dědka, přisátýho k mládí , jako klíště.No fuj ! Proč tohle nepodá , bylo by to zajímavější, než dokument, jak starostlivá byla Ivana a jak obě využily Gotta.

Film jsem neviděla a neuvidím. Nemám na to trávit 2 hod. koukáním na Ivanu a Gottovo umírání .A knihu nechci ani zadarmo.

jity
17. 01. 2022 09:26

No ono se to netýká jen Gotta, když jsem to celé viděla, tak tady je ukázka co s námi nemoc udělá. Jak nám dokáže vzít vše a nakonec i život. Bylo to dojemné, smutné a asi by bylo lépe to stonání a téměř umírání nechat v soukromí. Rozhodně nekopat do jeho manželky, kdyby ho nemilovala tak se o něj nestarala a najala by si pečovatelku. Jděte se s tou nenávistí vycpat. Může se ta zloba obrátit proti vám.

hanainge
16. 01. 2022 14:34

POZOR!!! Film „Karel“ je padělan a za padělání může Ivana Macháčková, která skutečně se nejmenuje „Gottová“, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan a snímky ve filmu s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou MONTÁŽE!!! Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

mbmb
16. 01. 2022 10:59

Film je mizerně udělaný Spatovou, neumí to . Karel G.si užil všeho vcetne pohrebu.Ivana s kamarádkama prodělají kalhoty Kniha skončí v levných knihách .Moc je moc
I jeho souputnice Bohdalová se tím množstvím " ZPROTIVI"

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.