Prezidentovo vánoční poselství: Co vlastně vzkázal lidem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prezidentovo vánoční poselství: Co vlastně vzkázal lidem?

Již podeváté pronesl na druhý svátek vánoční prezident Miloš Zeman (77) své poselství. V něm podpořil povinné očkování proti koronaviru. Podle něj je to nejjednodušší cesta, jak pandemii potlačit. Mluvil také o energetické krizi a projevil skepsi nad státním rozpočtem. A novému kabinetu doporučil, aby zrušil daňové výjimky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

travina
28. 12. 2021 05:28

No Beladono ... já teda zírám!!!!!! Poprvé s tebou naprosto souhlasím, konečně rozumný příspěvek Do nového roku ti přeji více takových příspěvků, méně těch tvých nesmyslných ... ale jinak ti přeji hodně zdraví

-bello-
28. 12. 2021 01:47

Já žádné poselství, jako Pekarová neočekávám od proslovů prezidentů .Prezident Zeman měl rozumnou řeč a varování.
Jen chytrým lidem / až na Pekarovou a spol) je jasný, že z Afghanistánu se stalo opět peklo a Francie je za rohem.A tam je základna evropských teroristů s 9 mil. obyvatel arabského původu a stmelováním rodin za pochodu..
Velmi dobře chatrakterizoval diktát Západu ohledně zelené energie , kdy sice nebude čím topit , ale drobky chleba ze stolu EU na nás zbydou a o očkování řekl to co v 21. století padá do úvahy jako povinná ochrana , což v mládí očkovaný Okamura nechápe. Nevím, proč by měl Zeman ztrácet čas kecy, jak bude líp. S výjimkami daní má svou pravdu!¨Za mě Zeman dostal za 1! , ale chybělo mi doporučení na omezování nevzdělaných primitivních pracovních sil z Ukrajiny a Moldávie.Zdroj trestné činnosti a prodražené pracovní síly, která se pro stát nevyplatí zdravotně, pracovně, ani do budoucna asimilovaně, což v podstatě nejde.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.