Potupa krásné vévodkyně: Kate se přitom vážně snažila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Potupa krásné vévodkyně: Kate se přitom vážně snažila

K nesmírnému ponížení manželky prince Williama došlo krátce po narození Meghaniny dcery Lilibeth. Kate plánovala dorazit pozdravit svou neteř, jenže sokyně Markleová měla zcela jiný názor!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Milla
12. 12. 2021 04:53

Ale houby.Jako celá královská rodina i Cambridgeovi zveřejnili na netu gratulaci k narození prcka a hotovo.To jen americká lhářka poklonkuje další americké lhářce a naprosto úděsné Haha to ještě zveřejní.Jakože skvostná týraná Meghan vítězí,Kate dolejzá atd jenže je v tom pravdy stejně jako u Sussexů vždy.Když může mít dáma svatbu tři dny před tou skutečnou,může cestovat po světě bez pasu a může u soudu tvrdit že si hájí soukromí a nikdy nikomu neprozradila žádné informace a po usvědčení ze lži blekotat že na to že oba s Harrym spolupracovali na knize o nich proč by nemohla kvokat jak se jí Kate snaží vlic­hotit­?Mimoc­hodem­,těž­ko by jakýkoli člen královské rodiny spatra letěl do Států kdyby to nebylo měsíce dopředu domluveno a naplánováno.Při jejich programu nelze.Jo a mimochodem když tak poklonkujete Její Prolhanosti,proč sse u vás ta zpráva o tom Meghanině trapasu u soudu na vašich stránkách vůbec neobjevila?

tryskomys
10. 12. 2021 09:57

Snaha byla,at se už od těch dvou nenažranců odstřihnou, vždyt nic jim ta ženská smyslu plného nepři­nesla,­h.l.o­.u.p­.á američanka,bůh ochranuj od takové smůly USA.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.