Z úspěšné tenistky se stala v podstatě trojnásobnou maminkou. Bývalá hvězda českého tenisu Lucie Šafářová (34) popsala, jaké panují vztahy mezi ní a syny bývalé manželky hokejisty Tomáše Plekance (38), zpěvačky Lucie Vondráčkové (41).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Holčičku má taky nádhernou,Krása vondatry bez vizážisty a kadeřníka je vidět na natural fotkách.vzbudit se ráno vedle tohoto strašidla musí být šok.Tak to je.Krásná a omlazená na fotkách z fotoshopu a ošklivá ve skutečnosti.
Tak za prvé Lucie Vondráčková byla , je a stále bude krásná. Vždy bude vypadat mladistvě, třeba jako její teta. Viděla jsem ji ve skutečnosti a neměla téměř žádná líčidla.
Že taky někdo psal v diskuzi, že je zakaboněná, to ani omylem. Pořád se směje, její smích je upřímný, umí se bláznivě rozřehtat. Zkrátka tenistka na ni nemá v ničem.
msml20 -Nechápu,proč je srovnáváš.Každá je jiná a krása není všechno.Každá má svoje kouzlo.Tomáš si vybral a je spokojený.At´ si vondatra žije svůj hopsavý život a neotravuje pořád svým fnukáním,že se jí nedaří její hvězdná kariera.At si najde nějakého chlapa a bude konečně klid.
Třeba msml20 je matka Lucie V. Pak není žádná šance změnit její názor, že LV bude krásná, mladistvá i jako stoletá seniorka.. O její křehkosti a úpřimném smíchu ví své taky její ex-manžel. Ta „křehkost a úpřimnost“ ho stála, stojí a bude stát ještě hodně peněz.. Jinak : pořád se smát – to mi přijde kapku děsný.. Ale mužúm se i to jistě bude líbit a budou z její zpěvačky furt vzrušeny. Když to vypisuje msml20, nelze odporovat..
. Opravdový Einstein.
Já jsem pouze objektivní, líbí se mně krásní lidé, L.Š. rozhodně není.
Pro změnu můžu říct, že tenhle příspěvek psala matka nebo sestra L.Š.
msml20 : Krásu vnímáte subjektivně. ne objektivně. Co už, každý vnímá, jak chce. No nelíbí se mi vše, co zde píšete, protože to nesedí s pravdou. Když se tu hráte na objektivní, púsobí to pak trapně. LV múže být fyzicky hezká pro muže, kteřým vyhovuje takový typ. Ne pro všechny muže. Vaše Lucie V. ale není fyzicky dokonale krásná a vnitřně – raději pomlčím. Kdyby byla vždycky tak přirozeně hezká, jak píšete, proč by ze sebe dělala blondýnu, proč chtěla plastiku prsou, nose /vidno to../, též s chodidlama byl zdravotní problém.. Již není 100% přirozená. Fyzicky přirozene dokonale krásných lidí na světě je jako šafránu. A ta vaše kritika Lucie Šaf. je k smíchu. Raději se koukněte na sebe do zrcadla – jak jste na tom vy. Ještě něco, matka nebo sestra LŠ – nejsem..
Nechápu ten debilní titulek -"Trable s výchovou synů Vondráčkové?" Snad nejsou synové jen její!!!!! A hlavně Lucie Šafářová o žádných trablích nemluví!!!! Opravdu ten bulvár umí ve zveličit, překroutit..... Vondráčková se momentálně nechytá ani jako hééérečka a jako zpěvačka stojí také za houby, ale vysoudila toho dost, takže je zaopatřená ažaž Dosáhla rozvodu v Kanadě, takže předmanželská smlouva se dodržet nemusela....
Jak je zaopatřená přesně nevíme, ale předmanželská smlouva se dodržela. Hérečka se snažila o odškodnění za to, že měla děti, což je samo o sobě hnus, a dál vsadila na zaopatření manželky po rozvodu, zákon, který v ČR nemáme. Totiž máme jen pro situaci, kdy je ta žena invalidní, nemohoucí se o sebe postarat. Vondráčková v určitém slova smyslu poškozená je, ale tak moc zase ne.
A došlo tady k určité dohodě ( možná i kvůli tomu, aby se nelicitovalo ohledně péče o děti ), jejíž součástí bylo i dodržení mlčenlivosti.
Takže nikdo neví přesně, kolik héérečka dostala, ovšem rodina V. se všude snaží, a hodně se snaží vnuknout lidem, jak to ta manipulátorka vyhrála.
Co přesně vyhrála? Netuším, kolik má na účtu. Ale potvrdila jen a jen to, že sama se neprosadí. Vlastně je mi jí i líto. Zvorala, co mohla.
Pleky je dobrý táta a kluci nejsou žádná chudátka.Šafi se o ně stará,jako by byli vlastní.Možná líp,než ta líná kanadská máma,která myslí jen na sebe,ani neuvaří.