Plný dům u ››Plekancových‹‹: Trable s výchovou synů Vondráčkové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Plný dům u ››Plekancových‹‹: Trable s výchovou synů Vondráčkové?

Z úspěšné tenistky se stala v podstatě trojnásobnou maminkou. Bývalá hvězda českého tenisu Lucie Šafářová (34) popsala, jaké panují vztahy mezi ní a syny bývalé manželky hokejisty Tomáše Plekance (38), zpěvačky Lucie Vondráčkové (41).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pipa111
11. 10. 2021 20:36

Tomková už zas řádí....

xkalwk
02. 07. 2021 18:28

To je ten velký rozdíl mezi muži a ženami, zatímco muži mají rádi jiné muže, ženy nemají rády jiné ženy. Když má muž partnerku, kterou mu ostatní muži závidí, přejí mu to. Když má žena partnera, kterého jí jiné ženy závidí, tak jí to nepřejou a chtějí jí ho přebrat.

lekno
10. 06. 2021 16:34

Ano, Tomáš U. prohlásil veřejně, že za ním LV. jezdila do Madridu i do Florencie. A pravdou zústává, že se jeho rodina po vztahu s LV rozpadla za pár měsicú, co se vztah proflákl na veřejnost. I když ho Lucie V. tajila, jako má ve zvyku v takových případech.. Možná jemu nevadilo nic a nebral vážně jí ani svou rodinu, ale jeho manželce Kateřině to podle mne vadilo. Byla to i její rodina a rozbila se. Jistě nebyla nadšená z toho, co její manžel vyvádí a s kým. LV byla pro ní zřejmě posledná v pořadí její tolerance milenek a pak to s Tomášem U. zabalila. Vúbec se jí nedivím a nic mi nevymluví prostý fakt, že LV má svúj podíl viny na rozpadu jejich rodiny. Rozbít fungující rodinu je docela lehce možné zblízka i na dálku a nevěra manžela nebo manželky bývá jedním z možných dúvodú pro rozchod..

fany22
10. 06. 2021 12:36

Vondráčková lítala randit se ženatým Ujfalujšim (bohatí sportovní jsou její obor), ale rodinu mu jaksi ani rozbít nemohla, neboť ji nebral vážně ! Sám to prohlásil. A to má být jako něco morálního??? To snad ani není možné!

Dál - v tom rozhovoru padlo, co myslící lidi vědí, že tak aktivní sportovci jejich profesí se ani pravidelně scházet nemohli, tak co pořád hledáte nějakého viníka a spekulujete? Rozbít fungující rodinu je téměř nemožné. A na dálku z Austrálie, Evropy, nebo třeba z Dubaje - absurdní.
Ona je snad Lucinka Vondráčková nějaké terno? Výhra pro manželství? Je to nějaká božská bytost beze všech nedostatků, ke které je možné jen vzhlížet a všechno jí tolerovat ? Třeba i nevěru a zanedbávání rodiny?!? To si opravdu myslíte? Chovala se hloupě, a během rozvodu příšerně. Ale i tak by se pomalu na všechno zapomnělo, a ona mohla lapit někoho jiného, a s ním si zkusit normálně žít. Ne už jako volnomyšlenkář a parazitek/ sobeček. Čím víc v tom budete vrtat, tím víc se budou připomínat její poklesky.
Pochopíte to už konečně?
A rozhodně by si měla obstarat jiné ochránce a pomocníky. Hloupost a demagogie určitých příspěvků jí skutečně nepomáhá.

pomahatachranit
10. 06. 2021 09:46

A pro kalendu, cili pro Tomkovou: Jojo, parohac je parohacem vzdycky, i kdyby jen ve svych predstavach, a nekdy se to holt povede, jen nikdy u LV, hledal bych sakra jinde))))))

fany22
29. 12. 2021 19:14

Nikdy u LV? Jste vtipný. Uvědomujete si, že tohle nemůžete nikdy vědět? Dokonce ani jako bratr nebo otec?!? Musíte se nutně pořád tolik shazovat?

pomahatachranit
10. 06. 2021 09:42

Naprosty nesmysly, dohady bulvaru, nic vic. LV a TU se spolu nikdy oficialne nikde neobjevili, na zadny par si nikdy nehrali. On zil dalsich deset let v zahranici a stale byl zenaty, chodil ale kazdy rok s nekym, vsichni vedeli, ze je to jen vetroplach.Takze ne, ani nahodou.

fany22
29. 12. 2021 19:39

Ano, už jsme to všichni pochopili. Š… se ženatým nebo zadaným je v pořádku, když to totiž dělá LV.
Ovšem i když soužití dlouhodobě nefunguje, rozvod s LV je smrtelný hřích.
Vlastně, co to říkám - téma rozvodu jako první otevřela Lucie. A ona jako první taky řešila s právníkem, jak co nejvíc urvat.
Takže opravuji. Rozvod, když ho iniciuje LV, je v pořádku, jenom manžel musí vysolit 100 - 130 milionů a milion měsíčně na živobytí. A děti ? Za těmi si přece může do Kanady zalítnout. Pak mu dáme pokoj a nebudeme na něj útočit.
Takhle je to v pořádku?

lekno
09. 06. 2021 20:35

cit,: „V roce 2007 se už nahlas mluvilo o tom, že vztah fotbalisty Tomáše Ujfalušiho a jeho manželky Kateřiny není zcela bez trhlin. Jako jeden z důvodů se uvádělo, že si začal se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.. Jeho manželství nakonec skončilo jen pár měsíců poté, co se o vztahu začalo šuškat. Šanci na to, že by byla jeho oficiální přítelkyní, ale prý Vondráčková neměla. /zdroj – tn.nova.cz/
Podle mne, kdyby tu šanci měla, brala by ho LV tehdy okamžitě. Byl maxi-bohatý a pohledný sportovec- typ muže, po jakých ona dlouhodobě tvrdě jede. Něco, jako hokejista Jaromír J. Vúbec jí nevadilo, že v čase, kdy se s ním tahala, on byl stále ženat a měl s manželkou dceru. A to že není rozbíjení rodiny ? Ale ano, JE TO ROZBÍJENÍ RODINY ! Kdyby LV měla dobrý charakter, nemíchala by se mezi manželé, protože jejich vztah se ještě mohl zachránit. Vždyť ty dva – Tomáš U. a jeho exmanželka Kateřina maji dodnes celkem k sobě blízko. Což se nedá říct o Lucii V s Plekym, kde jejich vztahu poslední hřebík do rakve zřejmě zatloukla též její profláknutá nenasytná touha po jeho penězích..

pomahatachranit
09. 06. 2021 09:53

LV nikdy nerozbila rodinu s detma, tak hluboko klesnout se podarilo jen sportovkyni, ktera zanasela dlouho, sama si nenasla vlastniho kluka a musela odtahnout ciziho manzela od dvou malych synu, pak lhali, ze se malem neznaj, ale v TV Prima se po chytrym dotazu moderatora prorekli, ze zanaseli dlouho, ze za ni jezdil na turnaje, hned po narozeni druheho syna to muselo zacit. Bravo! Dlouho tady nebylo nic ubozejsiho.

kalenda
09. 06. 2021 16:28

Pěkně poskládané dohady.A ted ještě poskládat,jak Lůca v Kanadě zanášela se Sekáčem a tady jí lezl přes zahradu Hádek,to byla asi poslední kapka k rozvodu.Vdaná matka dvou dětí a neudrží nohy u sebe.Bravo,že nenechal Pleky ze sebe dělat paroháče.Se Šafi jim to vyšlo a to je ten největší vztek,že L.V.je sama a nikdo o ni nemá zájem,že se nechytá.Chudinka diblíček.

lekno
05. 06. 2021 20:33

Ale když Lucie V. uháněla futbalistu Tomáše Ujfaluše v Madridu a ve Florencii v době, když on nebyl ještě ani rozveden – to je v pořádku, co ? Svatá Vondrajdovic křehká a úpřimná – nedělá nikdy nic špatnýho.. Ona přece nemúže zato, že se zamilovala. Ale jenom ona se múže zamilovat, jiná NE ..

prochaskanamoste
03. 06. 2021 01:04

Vondráčková je pěkná holka, pořád, i po dvou dětech vypadá křehce mladě. Ta, co jí rozbila manželství a odtáhla si jejího manžela, protože ji nikdo nechtěl a už se chtěla rozmnožovat, se mi vůbec nelíbí. Celkový dojem jak šmudla. Ať ze sebe nedělají oba chudáky, Mají miliony ze svých profesí, proč by neměli mít na svatební mundůry. Kloučkové by jistě daleko radši než s nějakou Šafářkou byli se svou maminkou a tatínkem. Ne aby se museli dívat na strašidlo, co jim rozbouralo rodinu.

kalenda
03. 06. 2021 10:26

Pleky si užívá s novou rodinou dovolenou a je šťastný,že se té pijavice zbavil.Kanadská máma se musí starat o chlapečky sama,nemůže trajdat trajda trajdavá a třeba si najde nějakého sponzora,aby nebyla sama.Zatím se jí nepodařilo nikoho uhnat,chlapi se jí vyhýbají,každý radši uteče.

-bello-
03. 06. 2021 00:07

"Skok z nula na 3 " tady už byl. Akorát je v článku jiný titul a doplněk, že kámoška Šafářové je těhotná.
Madam Šmuclerová, dejte sem , prosím článek o Šmuclerovi. Musela jsem se děsně smát .
Šmucler, který tak dlouho rejpal proti rouškám, tak dlouho pindal o hysterii z pandemie až se honem sralbotka nechal očkovat /a nemusel/ a ztuhnula mu tvář. A český zubní velikán nevěděl nic lepšího, než svůj problém s tváří " řešit až s kolegy až v USA" Ježíšikriste ! S kterými ?! Jeho profesní kolega/kolegové jsou zubaři.
Ve Pfizer určitě nesednou a neklábosí se Šmuclerem ana horký Covid lince se tam stejně nedozví nic víc, než co tady .Jiný klinický studie Pfizer nemá a ty k své vakcíně dostal Šmucler registrované v EMA a to ví! Tady v Česku se rozhádal s virology a epidemiology a ti si musí teď ťukat na čelo, proč s tím letí Šmucler na USA, když by mu to řekli doma.

Zombie_1
02. 06. 2021 17:36

Porovnat Šafářovou s Vondráčkovou? Nádherná ženská, usměvavá ve světě známá, reprezentovala náš stát velice dobře. Na druhé straně velice zdrchaná, nehezká, zakaboněná ala. zpěvačka, ala hérečka ala manželka matka. No není čím se chlubit, jen penězi co si vybojovala na soudě. Tady nula ve světě samá nula.

kalenda
03. 06. 2021 10:33

Porovnávají jen hnusné fans vondatry,staré hloupé marmelády,která je už nula a nikdo o ni nemá zájem.Jen se chlubí svými úspěchy,ale pořád nula.

msml20
03. 06. 2021 13:50

. šafářová a nádherná ženská. .
Opak je pravdou a to mě potvrdili i muži .
Kulatý obličej, křivější nožky, postava dost robustní. A Lucie V. je přirozeně hezká, chlapům se líbí, působí křehce. A to většinu mužů vzrušuje.

kalenda
03. 06. 2021 15:36

Mužům se líbí,ti by ji akorát vojeli,ale ten jeden si vybral tu sportovkyni a je s ní šťastný.Na vztah je potřeba taky něco jiného než uvadající krása špatné hééérečky,která jen lže.

msml20
03. 06. 2021 15:44

Jestli Lucie V má uvadající krásu, tak potěš koště. jsem si jistá, že o Šafářové pějí jen ženské nebo chlapi , kteří jsou na "ocet.
On když je někdo hezký, tak bude stále i přes nějaké vrásky. Ale s anatomií obličeje a kostrou těla se nic nenadělá. Ani když ženská cvičí či dře jak kůň na postavě.
Nepochybně vzrušovala i Plekance když s ním byla třikrát těhotná. A kluky mají nádherné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.