Jirešová a Höppner: Takhle válčí o dceru! Co na to psycholog? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jirešová a Höppner: Takhle válčí o dceru! Co na to psycholog?

Šestileté tahanice herečky Ivany Jirešové (33) a novináře Ondřeje Höppnera (45) o dceru Sofi i (6) vyvrcholily!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fizi
31. 03. 2011 10:34

je prostě hééérečka.Dítě má matku i otce,proto má otec nárok ji vídat.Myslím si,že na něj nakydala mnoho zla a malé Sofii udělala tím pádem zmatek v hlavě.Jednou jí to může dcera vrátit!!!!!

bohatypodnikatel
31. 03. 2011 10:32

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

tornadolu
31. 03. 2011 09:54

Myslím si, že p. Jirešová si za to může sama. Odepírat dítěti otce se nemá. Nevím, jaký sice otec je, ale podle všeho se o holčičku dokáže postarat. Další je, kdyby nebyla "známou osobností", kdo by se o tuto kauzu zajímal. Má dítě a musí pochopit, že na něj má právo i její otec. Dítě není věc a nedá se jen tak vlastnit. Je spousta matek, které děti štvou proti otci a dokonce jim zakazují se s ním stýkat. Přála bych paní Jirešové mého bývalého manžela, který o děti nemá zájem a ty by ho tak rády viděly. Já mu nebráním, stačí, když se vedle bývalého objeví nějaký pipina, která mu zakáže se svými dětmi vídat a pokud je vidí tak jednou za dva měsíce na tři hodinky odpoledne a to ještě venku, protože jeho pipka je doma nesnese. To je druhá stránka mince. Proto nechápu, proč někdo dítěti brání, ať je to matka nebo otec a nebo potom další partner v životě. Opakuji znovu, p. Jirešová si za to může sama a nikomu nepřeji nic špatného, ale dobře jí tak. Dítěte je mi líto, ale jí ani trošku. Je to soběcká ženská, která hledí jen na sebe.

bohatypodnikatel
31. 03. 2011 10:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lukreciaborgia
31. 03. 2011 09:45

Pokud nechtěla otce k dítěti,měla jít do spermobanky a byla by na ni sama.Psycholog by ji měl vysvětlit,že Sofinka má otce a bude ho mít vždy.Na tom nic nezmění ani kamera v TV.Měla by vzít rozum do hrsti a nechat dítě otci,kde má klid,zázemí a hlavně výchovu,kdy se jí může otec věnovat třeba celý den,pracuje doma.Ona lítá po čertech,točí debilseriály,hraje divadlo a její vlastní dítě vychovává Dyk,chůva a její matka.Co to je za výchova?Na co jí chce?Když Dyk tolik chce vychovávat,ˇaŤ si vezme dítě z Dětského domova!!A Sofii,ať nechá svému otci.

lccima
31. 03. 2011 09:17

Jsem normálně tolerantní člověk, ale matky, které berou dítě jako nástroj k trestání bývalého partnera bych trestala tělesnými tresty. Je nanejvýš pravděpodobné, že za špatný vztah dcery k otci může matka,která si zřejmě nenechá svůj názor na otce pro sebe a ventiluje ho před dcerou.Je jí jedno, že tím poškozuje dítě - to je naprosto evidentní, jestli má jen zbytky intelektu, tak musí tušit, že tato situace dítě poškodí.Kdyby měla to dítě opravdu ráda, tak ho připraví na pobyt u otce, aby z toho nemělo trauma. Škoda. Zklamala mě, je to hloupá a sobecká ženská. Holčičky je mi líto.

dannaa
30. 03. 2011 16:14

Milující rodič udělá pro své dítě to nejlepší pro dítě,třeba že se ho vzá,aby bylo dítě šťastné.Holčiky je mně líto.

nejezchleba
30. 03. 2011 16:02

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

chlebasmaslem
30. 03. 2011 15:12

ta Jirešová.
Napřed dělá živý mrtvý, aby ji udělal dítě a pak zdrhne a rozmazlí dítě tak, že si u matky všechno vyječí.
S otcem na to záběru exekuce ta holčička mluvila normálně, s respektem.
Proč by měli chodit k psychiatrovi, když s otcem holka vychází normálně.
Bůhví, co jí ta herka hučí o tátovi do hlavy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.