Srdceryvná zpověď vdovy Ivany: Je to doják! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Srdceryvná zpověď vdovy Ivany: Je to doják!

Takové rozsáhlé a upřímné prohlášení ještě nikomu neposkytla. Až rok po smrti Karla Gotta (†80) se vdova Ivana (44) pod návalem emocí z dokumentu Karel neudržela a všem poslala srdceryvné vyjádření o tom, co prožívala a prožívá.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mejlika
01. 10. 2020 20:03

Bello ... ty jsi ale šílená kráva!!!! To tvoje pomlouvání a nenávist k Ivaně Gottové, je už velmi trapná Stále se opakuješ ... jdi už konečně do hajzlu a přikryj se deklem a nebo jdi dobrovolně do Bohnic. Mám ale obavu, že už by tam tvému mozku nepomohli!
Ty a ... hanainge ... jste oficielní blázni na těchto diskuzích!

-bello-
01. 10. 2020 10:51

Gottová by má ty "svoje " komentáře a různá prohlášení češtinsky vždycky ! děsný.
Jak dopis Zemanovi ( který jí archaickou češtinou snad napsal sám Duka) tak i toto její vyznání je divný. 40 letá ženská neřekne . .... " do konce svých dnů " ( budu vzpomínat ).Opsala to z kondolenčních frází ? Anebo to opsala z parte? Chápe, že tak se nemluví?A chápe, že jak chce až tak moc vypadat " inteligentně a solidně", že to přepískává a jak je blbá, sáhne vždycky vedle ? .
-----
Umírání Gotta v dokumentu je dokument o leukémii v posledním stádiu a jak o pacienta pečovat. Já myslela , že je to dokument hlavně o Mistrovi jeho zpěvu. Špátová dokumenty neumí a bez své matky a svého dědy manžela by to nedala.( Jakože dle mého soudu to nedala vůbec! )
(Ale zkuste to říct nahlas ! )

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.