Zděšená Žilková: Bacha, bacha, smrt je za dveřmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zděšená Žilková: Bacha, bacha, smrt je za dveřmi!

Osmapadesátiletá herečka je zděšená z současných nálad, které panují ve společnosti a zoufale teskní po životě v Izraeli. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
14. 08. 2020 23:00

Blbka ! Prosím Vás, dejte jí už někdo Žilkové náhubek, ať sklapne!
Z Izraele se vrátila, protože se tam nudila.Neumí nic! Ani se domluvit. A tady zamíchala náladu Izraelitů za tu českou.V Izraeli pomalu nesmí nikdo vystrčit nos, karanténa stíhá karanténu , zatímco lidem v Česku se rozvolnily poměry a řádí jak černá ruka a to jak v hospodách, tak na sportovištích a bohužel i v MHD kde nenosí ani roušky ! .Na besedy "¨madam " Žilkové musí chodit jen dementi, protože Žilková je jedna z nejblbějších, nejtupějších ženských v Česku.Skončila jak starej Žilka, ten obrážel s flétničkama za vedlejšákem republiku i tam, kde ho nezvali! ( Vím to !) .A co to mele ta husa o koncetrácích?Ona se tady tak cítí?

Ježíšikriste , já si myslela , že Stropnický je dost chytrý chlap, ale když se nechal uhnat touhle, tak to až tak žhavý nebude!

defakto
14. 08. 2020 20:30

... Žilková je lhářka prolhaná ! Když byla v Izraeli cpala se do Čech , údajně chtěla opatrovat svou matku . Ted jezdí po besedách , hraje divadlo , dělá všechno jiné jen se nestará o svou matku .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.