Děsivý verdikt pro Vondráčkovou: Bez dětí a bez peněz?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Děsivý verdikt pro Vondráčkovou: Bez dětí a bez peněz?!

Od návratu z Kanady se Lucie Vondráčková (40) začíná měnit. Zatímco v minulosti se objevovala veřejně po boku velkých hvězd, jako byl třeba Karel Gott (†80), poslední dobou se drží pro někoho nepochopitelně ve společnosti hvězdiček dávno vyhasnutých. Po Juliánu Záhorovském je to aktuálně Sámer Issa. Jenže to se přestává líbit i jejím neotřesitelným fanouškům.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
21. 07. 2020 00:42

fany22
souhlas, až na tu " potvůrku"
Je to prostě a jednoduše mstivá mrcha!

-bello-
21. 07. 2020 00:39

Kristepane, kam na ty žblebty ta Vondráčková chodí?! Čekala bych, když už si na Karlovce koupila VŠ titl , že bude reagovat normálně, nebo vůbec. Blbka s titulem z dějin umění ( a i z " vývoje české pohádky ") je blbá jak troky.
Koho chce ohromit ?! Jak dlouho v té bibli listovala, než našla nějakou odpověď?
Její boj odstřihnout děti od Plekance , že s nimi zůstane v Kanadě ( a bude čekat až si ji všimne Hollywood) bylo to nejhnusnější , co jako " matka " ( vzorná kanadská !!! matka a kojná ) chtěla udělat.Je blbá, nebo naivní že Úmluvu o právech dítěte (OSN) ignorovala? Takové jako ona jsou na pár facek, nic jinýho !

Geny jsou geny a Plekanec a chudák Šafářová mají co dělat, aby to neměly jednou v té střídavé péči doma dvojmo

paralenka
20. 07. 2020 22:57

Je mi úplně jedno, jak žije Lucie Vondráčková, ostatně všem ostatním je po tom také houby. Ale šílenost jakési El-y je těžce za hranou! Kletba? Přijde o děti? Tohle může napsat jenom zrůda, ne slušný člověk navíc se ohánějící Bohem! Suďte své skutky, nikoliv těch druhých, takové právo nikomuz nás nepřísluší! A o tom, s kým ona spolupracuje, nebo kdo je jaká (zapadlá) hvězdička, je kulové i bulváru! Znám Juliána osobně a mám i určité výhrady - není mým šálkem čaje jeho způsob komunikace, ale zpívá pro radost, kapele se v regionálním měřítku daří, tak o co komu jde? Jeho to neživí na rozdíl od jiných druholigových zpěvulí či héreček, co i v padesáti roztáhnou nohy, aby se o nich vědělo, takže nechápu, co si ho bulváři berou do huby!

Ewwa
20. 07. 2020 20:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kramora
20. 07. 2020 18:48

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fany22
20. 07. 2020 17:15

Au...”z hůry dáno...lidi jsou různé”...paní Šterová, nechcete se na to už vykašlat? Věřte, či nevěřte, vaše služba dnem i nocí Lucince vážně nemůže v ničem pomoci. Je, jaká je, ani dítě, ani mondéna,... ani zpěvačka, ani herečka, ani manželka...Jen taková malá, hamižná a prolhaná potvůrka. Jen to dřív tolik lidí nevědělo. Tečka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.