Peklo Ivany Gottové: Dělá jí to Dominika schválně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Peklo Ivany Gottové: Dělá jí to Dominika schválně?

Jelikož si Karel Gott (†80) velmi zakládal na svém dobrém jménu a stranil se všech skandálů, není překvapením, že vdova Ivana Gottová (44) v tomto nastoleném trendu pokračuje dál. Co se kolem jména Gott momentálně děje, z toho důvodu nejspíš zpracovává velmi nelehce.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mejlika
12. 07. 2020 06:26

-bello- .... je mi tě líto holka, už ti není pomoci. Tvůj život je moc smutný, akorát EXIBUJEŠ na diskuzích, nic jiného ti totiž nezbývá. Kdyby jsi měla alespoň někdy pravdu, ale bohužel ji nemáš nikdy ... fakt jsi chudák

kristinn
12. 07. 2020 02:00

jasné, bello a hanainge, Ako inak. 2 advokátky D.G.Ale - ako vidím, slabé. Slabá obhajoba, lebo nie všetci jej žerieme z ruky a nie všetci máme klapky na očiach a ušiach...

-bello-
12. 07. 2020 01:08

to: rudne
"chytré výpočty " ti nějak nevycházejí , příště si to ověř !!!
viz :
Kdo dědí ze zákona?

Dědictví je rozděleno do tříd, pokud se dědic nenajde v první třídě, tak se postupuje do druhé, třetí třídy atp.:

První třída – dědí děti a manžel/ka rovným dílem . Pokud dítě nedědí, tak jeho práva připadá jeho potencionálním potomkům. Pokud zemřelý nemá děti, dědictví se řídí dle druhé třídy.

-bello-
12. 07. 2020 01:01

to : mejlika
blbko , přečti si ještě jednou, cos o mně napsala.
Jak napsáno, tak pochopeno !
Na tom není nic složitého!

borka30
11. 07. 2020 22:16

Ta paní hanainge asi chlastá s Dominikou.

mejlika
11. 07. 2020 22:07

-bello- .... blbka jsi akorát ty, s těma tvýma "zaručenýma" kecama!!!!!!! A myslí ti to blbě, ten nový nick byl myšlený tak, že tady "máš" nový nick, jako spojence ... ale to je na tvůj mozek asi hóóódně složité, pochopit to, co

hanainge
11. 07. 2020 21:30

Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. Dále je fakt, že Ivana Macháčková není majitelkou majetky Karla Gotta, protože Ivana Macháčková od Karla Gotta nic nezdědila. Dominika Gottová nemá žádný kontakt s Ivanou Macháčkovou a s tím Dominika Gottová má pravdu!!! To řekl mi Karel Gott sám! Karel Gott zažil s ženami už v šedesátých a sedmdesátých letech strašně špatné věci a proto jednoho dne Karel Gott měl nos plný a chtěl žít sám a proto angažoval Ivanu Macháčkovou hrát se na veřejnosti falešné a hloupé divadlo jako manželský pár s dětmi, což samozřejmě není v pořádku, protože to je nevkusní a blbý podvod. Taky Karel Gott na to nikdy neměl právo!!! Správná žena pro Karla Gotta ještě je na světě a žije v Německu. Tat’ána Smutná to není!!!

I když Karel Gott už není na světě, Karel Gott má dobrý kontakt s tou ženou, která má český i šlechtický původ a která velmi dobře mluví Česky. Karel Gott mezitím už často se omlouval, protože když Karel Gott ještě byl na světě, Karel Gott byl pro správné štěstí slepý s tou ženou, která je absolutní slušná, fajn i velmi dobře vzdělaná dáma. Karel Gott jí proto slibil, že Karel Gott se ožení s tou dámou, když ona je v oném světě.

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici s muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Dominika Gottová nemá žádné problémy s alkoholem.

rudne
11. 07. 2020 16:45

Chytré výpočty podílu jsou opravdu zajímavé, ale je to v podstatě jednoduché: 1/2 manželka bez diskuze, zbytek tedy tu druhou polovinu manželka a všichni žijící potomci rovným dílem, tedy na milou nenažranou Dominiku by zbylo 1/2 : 5, takže 1/10, takže dostala na prochlastání celkem dost...

-bello-
11. 07. 2020 16:44

kristinn
tak si ještě vygooluj, z čeho žil Timo, když byl na hnoji a v branži si ani neškrtnul- a nepleť tam deprese, i Muk je měl a i když těžce, přece tvořil a žil.Timo se nechal jednoduše vydržovat a má Dominice co splácet! Zdá se, že tomu moc nerozumíš

kristinn
11. 07. 2020 16:02

a ešte mi nedá nenapísať. Citujem z iného článku Tima: „Dal jsem jí nějaké peníze v zimě i teď. To sa nehanbí ich vôbec zobrať, vyžírka jedna??? Je s ním v rozvodovom konaní a berie od neho peniaze??? Tu ju máte v plnom a pravom svetle, jej zástancovia! Nemá súdnosť, česť, charakter! Nič! A tým, ktorí jej pomohli, len znepríjemní život. Viď Rezková...

kristinn
11. 07. 2020 15:53

z jedného spratka, nepodareného, preal­koho­lizo­vané­ho, preliekovaného, nezodpovedného, večne čakajúceho na pozornosť a prísun darov, nič dobré nikdy nebude a bude donekonečna robiť ostudu Gottovi i jeho blízkym...Ivana nech sa proti nej obrní a vylúči ju zo života svojho i jej mladších dcér. Lucia nech si rozhodne sama, či sa s touto persónou vôbec bude stýkať. Najlepšie by urobila, keby ju tiež vlúčila zo svojho života, lebo všade, kam táto osoba vstúpi, je spúšť, nepokoj a zlo...A skôr by som povedala, že Tolkiho k tomu, ako je na tom dnes, doviedla ona, lebo to bol dobrý muzikant...

-bello-
11. 07. 2020 15:22

mejlika
blbečku ! Žádný nový nick já nemám, což jedinec i s průměrným IQ v stylu každého účastníka zde rozpozná.
Přeber si to !
Co se týče Gotta a jeho holky "Opavy- Douglas-Bertramky " nezměním ani Ň, jak jsem už řekla.
Tečka !

mejlika
11. 07. 2020 05:21

Trapná -bello- jako vždycky ... a teď i její nový nick "inka". Bella , která ví všechno, u každého, koho na diskuzích kritizuje bydlela .... všechno ví, všechno zná nejlépe. Opak je pravdou, Bella ví naprosté ***, pouze stále každého jen pomlouvá, protože ona je přece ta nejchytřejší, nejlepší a nejkrásnější

safinka59
11. 07. 2020 05:11

Zde je evidentní, že ta alkoholička a závislačka je duševní mstivá mrcha ! Socka, parazit trpící absencí morálky ! Na druhou stranu je pravda, že Gott si vždy hrál na vzor morálky, ač všichni víme, jak to bylo s Antichartou, jeho sexuální orgie byly vyhlášené a nepochybuji tvrzení jeho kolegů, že kápo Ivana všechno řídila a pěvec poslouchal na slovo, trapné komedie s mobilem... proto se nedivím, že ty tzv. pikantnosti se někomu nehodí.
Že je jeho dceruška žumpa, že Gott byl jeden velký herec a lhář a Ivana chytře využila situaci ( nakonec, Vondráčková jí poradila, jak pěvce dostat ...)

Sitcom pokračuje 😂😂😂

-bello-
11. 07. 2020 01:21

AHA má výjimečně pravdu !
Dominika Gottová "prozradila okolnosti jejich majetkového vyrovnání a znesvětila zpěvákovu památku. "
Jj, udrolit holce blbých 8 mil.Kč z majetku , který činí 1000 mil.Kč a žádat za 8 mil. klid pro Ivanku na Bertramce je fakt hnus.
Gott si hrál ke stáru na arbitra morálky, politiky, víry, výtvarna i muziky , ale dobrý byl jen v tom zpěvu.
Knihu neznám, ani číst nebudu a tak nevím co o něm je tam až tak "mimo mísu ", ale měli Dominice zalepit pusu a dát co jí patří a byl by klid.
V Ivaně Gottové žádné saze bouchat nemůžou.Když podá žalobu vyplave toho na povrch ještě víc.I o ní

amej
10. 07. 2020 21:26

Komu z nás přistálo do klína tolik peněz jako jí od táty. Nic nedokázala , jen udělat ostudu i s tím svým odulým pitomcem. Je to jen ožralá kráva.

robin5
10. 07. 2020 19:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jardavozembouch
10. 07. 2020 18:37

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

anka
10. 07. 2020 18:17

*** ji okradl o babicku a o dedu, o lasku , nedal ji vzdelani........je ji 50, skoro sama jako kul v plote, vyrostla tim, ze je dcerou nejvetsi a nejbohatci celebrity v zemi - a nic. Chodi do prace a jako prodavacka, v lahudkach asi moc nevydela - tak se ji vubec nedivim, ze se snazi vydelat jinak. Je uplne mozny, ze se obcas rada napije, ze neumi hospodarit s penezi....urcite ma mnoho chyb. Zije si svuj zivot a snazi se delat to nejlepsi co umi...Chapu, ze vy vsichni co ji kritizuje umite zit mnohem lepe , tak ale nechapu proc si musite posilovat sve ego nenavisti a pomluvami lidi, ktere vubec neznate - jen to co napise bulvar.

Ewwa
10. 07. 2020 17:22

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.