Pravda o dusnu mezi Ivanou a Dominikou: Blízká osoba promluvila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pravda o dusnu mezi Ivanou a Dominikou: Blízká osoba promluvila

Mistr měl rád všechny své dcery, pochopitelně podporoval i nejstarší Dominiku (46), ačkoliv o její existenci několik let netušil. Zatímco její mladší nevlastní dcera Lucie byla vždy za tu, která se držela v pozadí, Dominičino chování bylo naprosto odlišné a jednoduché to s ní asi vždycky nebylo. Ani současná situace by jejího otce Karla Gotta (†80) příliš nepotěšila.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jity
23. 06. 2020 14:29

bello tak jste si vyprala žluč. Nevím co se do toho motáte, vy víte jak to všechno bylo? Jejich věc a bulvár se na nich jen přiživuje.

-bello-
23. 06. 2020 13:28

FUJ!
V podstatě uráží " blízká osoba " nonstop Dominiku.
Bylo by na čase dát jí pokoj, aby se sebrala a dala dohromady.
Je to docela pecka, když Dominiku hodnotí " vysosávka peněz z Brabce, Šárka Rezková, anebo soustavná " vysosávka peněz " z Gotta živého i mrtvého Ivana Gottová.
Jděte s tím už do háje!
Dyť jí tu letenku nemusela Ivana kupovat.Jednak je to pakatel, který ani necítí na účtě a jednak by ji ušetřila trapárny, že Gott měl jen 2 " holčičky", jak blábolila ( se souhlasem Ivany ) Bohdalka.
Nikdy neskousnu, že se Gottovi zaplatil pohřeb z daní českých občanů, pohřeb téměř na státní úrovni včetně bizáru oblečení Gottové v kabátě o 2 čísla větším a tom bobku na lebce. A vzhledem k tomu, že Gott si ulil z povinných daní cca 14 mil. Kč a ta blbka Ivana žádala za něj úpravu jeho daní až na MF ( neúspěšně ) , mohl si pohřeb zaplatit sám!!! A mimochodem, Gott se už v 1. roce života Dominiky soudil, že není jeho a když prohrál, nabízel 1 mil Kč jako doživotní vyrovnání k výživnému.To si osoba blízká zapomněla zjistit!!! Soudilo se to OS Praha 3.
Klidně do mě!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.