Co se to děje? Další válka celebrit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co se to děje? Další válka celebrit

Lucie Bílá
Lucie Bílá (: Archiv)

PRAHA – Jeden skandál za druhým! Jedině tak se dá popsat dění v zákulisí projektu České televize Eurosong. Ten se sice bude vysílat až 10. března, ale už z něj málem musela být vyloučena jeho hlavní hvězda Helena Vondráčková (59)! To Lucie Bílá (40) nejprve odmítla v Eurosongu soutěžit, a pak odmítla i dělat patronku jinému soutěžícímu – Vlastovi Horváthovi (28).

  • Bílá versus Horváth
  • Vondráčková versus Šíp

Helenu Vondráčkovou pak zase měl zastupovat Karel Šíp, ale nakonec svou účast zrušil. Co se to mezi českými hvězdami odehrává za hry?

Proč měla Vondráčková odstoupit? Kvůli písničce! V Eurosongu chtěla soutěžit s písničkou Samba, kterou pro ni na její poslední album složil Honza Gajdoš. „Nebyli jsme upozorněni Českou televizí na to, že soutěžní píseň nesměla být komerčně uvedena před 1. říjnem 2006. Helena ale se Sambou několikrát vystupovala na koncertech před tímto datem,“ vysvětlil deníku Aha! manžel a manažer Vondráčkové Martin Michal. „Když se to tady lidé ze štábu dozvěděli, chvíli to vypadalo, že Helena bude muset ze soutěže odstoupit. Hrozila by nám totiž veliká pokuta od pořadatele celé soutěže,“ přiznal deníku Aha! jeden z dramaturgů Eurosongu. „Pro Helenu teď vybíráme novou písničku, se kterou bude moct soutěžit,“ dodal Michal. Heleně další komplikace způsobil i výběr jejího patrona pro soutěž, který měl přesvědčovat diváky, aby pro ni hlasovali. Původně si zpěvačka vybrala Karla Šípa. Ten ale odmítl. „Jsem časově zaneprázdněn,“ lakonicky vysvětlil deníku Aha! Šíp. Za Helenu tak nakonec bude lobovat režisér Jiří Adamec.

Nepříjemné reakce od svého vysněného patrona se dočkal i další soutěžící Vlasta Horváth. „Vybral si svoji oblíbenou zpěvačku Lucku Bílou, se kterou se přátelí. Ale taky mu řekla, že nemá čas. Vlasta z toho byl hodně smutný,“ popsal nám zdroj z okolí Horvátha. Bílé se asi Eurosong vůbec nezamlouvá. Už před tím v něm totiž odmítla soutěžit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.