Proč nás Monika Marešová tahá za nos? Obří silikony si pořád nenechala zmenšit… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Proč nás Monika Marešová tahá za nos? Obří silikony si pořád nenechala zmenšit…

Monika Marešová si prý chce nechat zmenšit prsa.
Monika Marešová si prý chce nechat zmenšit prsa. (Profimedia.cz)

Stále ještě manželka Leoše Mareše (37) Monika (39) v únoru vyhrožovala, že půjde pod kudlu a svoje silikony si nechá brzy zmenšit. Venku už ale zpívají ptáci, kvetou šeříky… Jaro je dávno tady a Monika ukazuje ňadra větší, než kdy předtím!

Marešovou už prý obtěžují povinnosti spojené s většími »nárazníky« a svých čtyřek se chce zbavit. Dokonce má mít domluveného i chirurga. „Není to žádnej med tahat se s velkýma prsama, proto jsem se rozhodla pro druhou operaci a o něco menší implantáty. Už jsem byla na konzultaci u pana doktora Petera Ondrejky a máme domluvený termín operace. Na rizika radši nemyslím a už se nemůžu dočkat, až to budu mít za sebou,“ říkala dávno.

Nicméně teď to vypadá, že všechny jenom vodí za nos. Že by se na takový běžný zákrok muselo tak dlouho čekat? Nebo Marešová vypustila tuto zprávu do světa, aby získala pozornost? Ostatně úspěchů ve světě šoubyznysu ještě tolik neposbírala, tu a tam moderuje nějakou akci, ale bez Marešových peněz by se rozhodně neuživila. Taková »reklama« se jí jistě hodila. 

Možná ale chce počkat s operací do konce léta, aby mohla své vylepšené vnady ještě párkrát ukázat v bikinách a nalákat tak dalšího potencionálního milence.

 



Přečtěte si
majojo
2. 5. 2014 • 08:58

Koho tahá za nos? Čtenářům, i těm bulvárním, jsou její silikony docela šumák. Asi to štve pisálky, kteří se denodenně ztrapňují uveřejňováním nepravdivých informací.

adeso
1. 5. 2014 • 17:15

líná vyčuraná blbka

bobosa
1. 5. 2014 • 12:08

Zlatokopka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.