Ztracený v Alpách překvapil fanoušky sexem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ztracený v Alpách překvapil fanoušky sexem!

Marek Ztracený v akci
Marek Ztracený v akci (Aero Photo CZ​)

Zpěvák a muzikant Marek Ztracený se včera stal vrcholem zábavy v rakouském zimním středisku Innerkrems. V rámci třídenních koncertů rádia Frekvence 1 předvedl navzdory zimě a vytrvalému sněžení show, která rozehřála všechny přítomné.

„Komu z vás je zima, může si dát s námi,“ volal Ztracený na fanoušky netradičního koncertu v pohádkově zasněženém areálu a mával z poloviny prázdnou lahví vodky, která prozrazovala, že i kapela se potřebovala v minusových teplotách trochu posilnit.
Po tom, co Marek odehrál všechny svoje hity a jako přídavek zvolil legendární song Sex je náš kapely Lucie, návštěvníci akce řičeli nadšením a potvrdili, že uspořádat v Alpách koncerty českých hvězd byla skvělá volba.

„Za Frekvencí 1 přijedu kamkoliv, naše spolupráce je vždycky skvělá, rozhodně to stálo za těch 500km cesty,“ potvrdil Ztracený zdání, že i pro něj bylo vystoupení víc zábavou než rutinní prací. „Ročně odehrajeme až 180 koncertů, ale na horách v Rakousku poprvé.“

Ani po skončení koncertu Marek Ztracený svoje fanoušky neopustil, se všemi se vstřícně fotil a dokonce se v místním Aprè-ski  baru na jeden večer ujal role DJ a bavil okolí do pozdních hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.