Tajemství Pojišťovny štěstí 3 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajemství Pojišťovny štěstí 3

Štíbrovou čeká v Pojišťovně pěkně bouřlivý vztah.
Štíbrovou čeká v Pojišťovně pěkně bouřlivý vztah.

PRAHA – První sexuální zážitek blonďaté krásky Nikol Štíbrové (20) bude zřejmě pěkné »maso«! Alespoň tedy ve třetí řadě seriálu Pojišťovna štěstí, který právě natáčí televize Nova!


Štíbrová: Znásilní ji starší přítel
Kotek: Odsunou ho do ciziny

Nedělní Aha! má totiž k dispozici přísně tajné části scénáře, ve kterých Štíbrová alias Karolína Krausová prožívá bouřlivý vztah s výrazně starším partnerem. A dojde dokonce prý až ke znásilnění! Z »Pojišťovny« údajně navíc zmizí dívčí idol Vojtěch Kotek (18)!

„Odkud ten scénář máte?“ divila se překvapená Nikol, když se jí Nedělní Aha! zeptalo na choulostivé milenecké scény. „Já k tomu ale nemůžu nic říct, nemůžu to ani komentovat. Máte ale docela pravdu,“ vydechla s tím, že kdo jejího o celá desetiletí staršího přítele bude hrát, říct opravdu nemůže.

Jako Karolínu Krausovou, seriálovou dceru Kateřiny Brožové a Miroslava Etzlera, ji nečeká ale jen láska. Podle všeho se totiž od přítele dočká i nefalšovaného znásilnění! „V seriálu Karolína vyspěje a stane se z ní žena se vším všudy. Ne vždy její dospívání bude probíhat za příjemných okolností,“ mlží další lidé kolem seriálu. Znásilnění tak nevyvracejí, pikantní podrobnosti si ale nechávají pro sebe.

Také ve skutečném životě má Nikol přítele, ovšem mnohem přiměřenějšího jejímu věku. Martin je jen o rok starší a stejně jako Nikol studuje vysokou školu. Byl to on, kdo mladičkou blondýnku přesvědčil, že žena vůbec nemusí vypadat jako zářivá sexbomba. „Teď už vím, že láska na tom nelpí. Byly to takové moje puberťácké názory chtít být dokonalá,“ přiznává Nikol.

Kliknutím zvětšeteTo Vojta Kotek bude mít ve třetí řadě Pojišťovny taky pohnutý osud. Se seriálovou láskou Edinou Krásovou (Michaela Ochotská) totiž odjede do zahraničí, kde by měl zůstat delší dobu. „Edina se po čase vrátí a bude v Pojišťovně dál hrát, ale Vojta jako Ondřej Jánský už ne. Jemu se moc nechtělo hrát už ve druhé řadě Pojišťovny, ale nakonec na to kývnul. Třetí odmítal od začátku a nepřesvědčil ho ani větší honorář.

Nakonec se objeví jen v prvních dílech s tím, že ho scenáristky nenechaly umřít, ale pouze ho »odsunuly« do ciziny. Takže si nechaly otevřená zadní vrátka, pokud by se chtěl do seriálu v budoucnu vrátit. Teď se ovšem nejvíc řeší nečekaná těhotenství Aleny Antalové a Terezy Kostkové, protože obě v seriálu být těhotné nemohou, a tak Kotka k návratu ani nikdo nepřemlouvá,“ řekl nám náš zdroj ze zákulisí populárního seriálového hitu televize Nova.


Autor: Petr Macek, Miroslav Graclík
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.