Vladimír Brabec (79) natočí pokračování majora Zemana! Má to však háček... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vladimír Brabec (79) natočí pokračování majora Zemana! Má to však háček...

Vladimír Brabec by o hereckou práci stál.
Vladimír Brabec by o hereckou práci stál. (Foto Aha! – Mária Rušinová a archiv, koláž Ahaonline.cz )

Legenda se vrací! Vladimír Brabec (79) si v seriálu Aha! o penzích slavných posteskl, že nevyžije z důchodu, protože s manželkou mají dohromady »jen« 16 000 Kč měsíčně. A že zoufale shání práci... Teď mu svitla naděje! Publicista Josef Klíma (63) se chystá psát filmovou detektivku a herec by si v ní mohl zahrát majora Zemana ve výslužbě.

„Ano, dostal jsem nabídku. Oslovila mě jistá produkční společnost. Chtějí točit detektivní příběh, kde se objeví postava policisty ve výslužbě. Role by měla být psaná vyloženě na Vladimíra Brabce,“ potvrdil deníku Aha! sám Klíma.


Asociace na majora Zemena je nasnadě. „Ten vysloužilec ale ještě nemá jméno. Teprve se jedná o dědických právech,“ upřesnil Klíma. Není ani jasné, že právě postava v podání Brabce bude osou příběhu nebo jen jednou z roliček. „Ještě jsem nepodepsal smlouvu a nejsem amatér, abych se bez toho do něčeho pouštěl. Začnu, až bude vše jasné,“ prohlásil Klíma, kterému končí pořad Na vlastní oči a tak finišuje s kauzami, které nechce nechat otevřené. Pak bude mít případně na scénář dost času. Ani Vladimír Brabec si není účastí v detektivce ještě úplně jistý. „Záleží na tom, jak mi bude sloužit zdraví. To je ten věčný boj snů a skutečnosti,“ řekl představitel legendárního Zemana. Rozhodne se aktuálně podle stavu tělesné schránky a taky podle scénáře.



Přečtěte si
gabi50
3. 2. 2014 • 22:52

prroud . Rentierskej je směšný starý pi.čus, co pohrdá Českem a Čechy, ale přitom do diskusí se sem se.re pořád, protože i když je v emigraci, jak píše - hooodně - dlouho, stejně je tam pořád jen ten emigrant, ausländer a gastarbeiter z Východu, kterýho domorodci stejně mezi sebe nikdy nepřijmou, i kdyby se po.sral . Proto taky má firmy tady a ne tam, blbec. Akorát tu dělá ramena, protože tam je jen velký hov.no u cesty, stejně jako drtivá většina emigrantů. Takový dr.Bohdan Pomahač a jemu podobní, těch je tam jen hrstka, a i na něj se dívali skrz prsty, jak sám říkal.

prroud
21. 11. 2013 • 20:06

Patris mezi ty co machrujou jak davaj lidem praci,pritom co vydelas,odtahnes z republiky pryc ,navic do Anglie,toho Mordoru co je puvodcem vseho zla pres vojaky svy porad jeste kolonie Ameriky.Cim teda republice prospivas? Nicim,vlastne ji skodis,jen to neni tak na ocich!Zabal to a vydelavej si na zivobyti tam kde ti je dobre,mezi pijavicema.Cech jsi se zrekl,ale neprekzi ti to v tom se na nich pakovat!Protoze tam ti to moc nejde s tvym "balikem",kterej je dost velkej tady,ale moc malej tam!S tebou jsem pritelicku prave skoncil!

prroud
21. 11. 2013 • 18:39

Ja byl se svou zemi a svejma lidma kazdej jeden den!!! A neprestanu doufat,ze se Slovani a Cesky narody srovnaj a pozvednou!

prroud
21. 11. 2013 • 18:36

Zrus je,udelas tim tyhle zemi velikou sluzbu a ty lidi si ve finale oddychnou,kdyz prijdou o peniz od Jidase,rentierskej!!! Mozna aspon par z nich zacne samo na sebe,Cechy Cechum! Ale tem,co se o ne hlasej a zalezi jim na nich!!! Z tebe se stal uz jen ten "parazit",pokud muzu soudit podle toho co a jak pises:pohrdas Cechama jako zemi i jako narodem,pohrdas tedy i svejma zamestnancema,jsou to pro tebe jen zkazeny a skuhrajici otroci, co te zivej,TAAAHNI!!!........

prroud
21. 11. 2013 • 17:12

Navic,muzu velice dobre a presne srovnavat! A nejen Evropu,kde je vsechno stejne zkazeny,nebo priblizne stejne! Znam dobre i onu Ameriku a jenom zasnu jak erudovane se o pomerech v ni tady mluvi a pise .Samej odbornik,co tam byl na 14 dni)))). Mozna ti taky az takovej obzor nechybi? .Nesoudim lidi podle toho komu a jak nalitli,jestli modrejm,nebo cervenejm,zelenejm,ale podle toho jaky jsou,co dokazali!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.