Ondřej Brzobohatý ve StarDance: Nečekaný dar od zesnulého táty Radka (†79) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ondřej Brzobohatý ve StarDance: Nečekaný dar od zesnulého táty Radka (†79)

Ondřej Brzobohatý na parketě prohání partnerku Evu Krejčířovou.
Ondřej Brzobohatý na parketě prohání partnerku Evu Krejčířovou. (Foto pro Aha! – StarDance, Mikuláš Křepelka, ara)

Jaký otec, takový syn. Zesnulý herec Radoslav Brzobohatý (†79) by se dmul pýchou nad tanečními schopnostmi svého syna Ondřeje (30), který teď každou sobotu v přímém přenosu StarDance ovládá svým šarmem taneční parket. Mladý Ondřej přiznal, kde se jeho talent vzal a zavzpomínal na taneční kreace svého slavného tatínka.

„Znáte valašský trojdup? ptal se moderátor Marek Eben (55) před prvním Ondřejovým vystoupením.Já o něm moc nevím, ale bravurně ho ovládal Radek Brzobohatý. Používal ho často. Jsem zvědav, zda tento rodinný poklad předal i synovi,“ smál se Eben.

Ondřej se samozřejmě nenechal zahanbit a skákání z jedné nohy na druhou předvedl, i když nemohl popadnout dech. „Dá se aplikovat do všech tanců,“ prozradil mladý Brzobohatý. Pravda je, že Radek Brzobohatý tančil rád a dobře. Předvedl to i ve filmových a divadelních počinech. Kromě trojdupu si zatančil se svou bývalou manželkou Jiřinou Bohdalovou (82) ve filmovém muzikálu Dáma na kolejích (1966), kde byl ale podle scénáře tak opilý, že předvedl spíše nekoordinované pohyby. V proslulé divadelní hře Tančírna (2009) zase na jevišti Divadla Radka Brzobohatého protočil i svou poslední manželku Hanu Gregorovou (61). Manželé si spolu »střihli« poslední tango.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.