Fišarová, Absolonová & Csáková: Konec Kleopater v Čechách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Fišarová, Absolonová & Csáková: Konec Kleopater v Čechách!

Kleopatry (zleva) Radka Fišarová, Monika Absolonová a Ilona Csáková po pěti letech skončily s úsměvem na tváři.
Kleopatry (zleva) Radka Fišarová, Monika Absolonová a Ilona Csáková po pěti letech skončily s úsměvem na tváři. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Mimořádně úspěšný muzikál Kleopatra, který se na domácí scéně udržel více než pět let, měl tuto neděli své poslední představení. A se svými fanoušky se rozloučil opravdu stylově.

Mimořádně úspěšný muzikál Kleopatra, který se na domácí scéně udržel více než pět let, měl tuto neděli své poslední představení. A se svými fanoušky se rozloučil opravdu stylově. Zapojil totiž do děje moderní rekvizity a chvílemi zněl v Divadle Broadway dokonce i song skupiny Kabát Když se u nás chlapi poperou…

Mezi předměty, které diváky na jevišti pořádně překvapily, patřil třeba mobilní telefon, kterým vojevůdce rozkázal svým mužům zapálit egyptské lodě, či fotoaparát, na který jedna z postav zaznamenávala své poslední vystoupení. Největší aplaus však zaznamenala motorová myš, která ve hře figurovala jako »úplatek« pro Kleopatřinu kobru.

„Děkujeme za možnost před vámi hrát tak dlouho,“ svěřila se divákům bývalá Kleopatra Monika Absolonová, která nyní svlékne kůži Kleopatry a obleče se do kostýmu Angeliky. „Celých pět let mě pronásledoval sen, že z tohoto propadla nevyjedu, zklame mě hlas, nebo se něco pokazí. A co mám teď vlastně zpívat?“ smála se na pódiu Absolonová, pro kterou byla Kleopatra její životní rolí.

Po derniéře se konala malá oslava v baru Divadla Broadway, kam se uchýlila většina herců. Někteří, třeba Pepa Vojtek s manželkou Libuší či Zuzana Norisová, se jenom převlékli a rozloučili. Ostatní však své poslední představení řádně oslavili.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.