Karel Gott v Moskvě: »Zapařil« s Alexandrovci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott v Moskvě: »Zapařil« s Alexandrovci!

Karel Gott na koncertě.
Karel Gott na koncertě. (Foto Nedělní Aha! – Jiří Krušina)

Dva dny strávil Karel Gott (74) v Moskvě, dva dny se téměř nezastavil. Točil vystoupení pro ruskou televizní show, zazpíval na galakoncertu Alexandrovců, převzal vyznamenání a ještě se setkal s legendárním brankářem Vladislavem Treťjakem (61).

Nebyl by to Slavík, aby nevyužil pobytu v cizí zemi k prohlídce památek. Čas na procházku po Chrámovém náměstí si Karel dokázal vyšetřit i v nabitém programu. Dokonce stihl prohlídku přísně střežené klenotnice carů. Pak už ale Gott musel rychle do filmových ateliérů, kde se připravuje oblíbená ruská televizní show. Odtud spěchal na zkoušku na večerní koncert Alexandrovců k 85. výročí tohoto světoznámého souboru. Při slavnostním vystoupení dostal Karel od Alexandrovců medaili, kterou se jinak mohou pyšnit pouze ruští umělci. Gott je jediný cizinec, který ji kdy obdržel.


A nakonec ještě zpěvák na večírku strávil příjemné chvíle s legendárním hokejovým brankářem Treťjakem. Bylo to zkrátka perných 48 hodin...



Autor:  lbp,hoh

Přečtěte si
hrabenkaostrovinova
6. 10. 2013 • 12:16

Ale proč ukazuje"parohy"? V Itálii by ho za to zbili.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.