Petra Hapku (68) ničí Alzheimer a vyhozená kyčle: Skončil na vozíku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Petra Hapku (68) ničí Alzheimer a vyhozená kyčle: Skončil na vozíku

Fotografie
Fotografie (internal)

Ten slavný den měl pro skladatele Petra Hapku trochu hořkou příchuť. Svou dceru, která prožila svůj velký den, totiž k oltáři nedovedl, ale dovezl.

Muž, jehož songy jsou národním klenotem, ale boj s chorobou v žádném případě nevzdává a pro svou dceru Petru by udělal cokoliv. Když zamířila před oltář, aby svému příteli Dušanovi Moravcovi řekla ano, její otec přemohl bolest, nasedl na vozík a vyrazil splnit svou rodičovskou povinnost. Obřad se konal na Okoři, kde Petr Hapka bydlí, cestu měl přesto delší – přivezli ho totiž z nemocnice.

A svatební ceremoniál byl pro Petra Hapku velmi obtížní nejen kvůli nemoci, ale také kvůli úmornému horku, který ten slavný den panovalo. Ono 35 stupňů dá zabrat i zdravému člověku. Vozík se stal jeho přítelem z nouze poté, co si vyhodil umělou kyčel a musel podstoupit další operaci.

Autor:  ph

Přečtěte si
britva
13. 8. 2013 • 19:08

je to slabej kus proč jel na vozíku měl jet na motorce. dvakrát jsem ho potkal v Praze na silnici na motorce a ten blb si myslel, že mu patří celá hlavní třída

va45
13. 8. 2013 • 17:24

Toho chlapa hlavně zničil chlast.Přesně tak jako Havla a Lan dovskýho.

kocickamv1973
13. 8. 2013 • 15:09

Hapka byl vždy Bohém.Jeho první manželka skončila v Bohnicích jako kleptomanka a alkoholička.Už nemohla snášet ty jeho opilecké večírky,kam jí stále tahal.Měl s ní dceru,která skončila také v nemocnici............Tak ať si teď "užívá"toho svého stáří.Ženy při něm na růžích ustláno neměly.Jestli je to ta jeho dcera Markéta nebo jiná...asi jich má po republice dost.Toho mi líto není.A Němce za krkem má stejně z jeho nevázaného alkoholického života.Má co chtěl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.