John Travolta hodinu po půlnoci: Synkem vytírá pražskou dlažbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

John Travolta hodinu po půlnoci: Synkem vytírá pražskou dlažbu!

Travolta musel krotit syna, když se nudil a dělal psí kusy.
Travolta musel krotit syna, když se nudil a dělal psí kusy. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, ara)

Sladký život s tátou za všechny peníze! Být synem hollywoodského herce Johna Travolty (59) není k zahození. Nejenže své potomky nežene brzy do postele, ale ještě je zásobuje sladkostmi.

Žádná večerka, žádný omezený příjem cukrů. John Travolta se rozhodl, že nebude syna Benjamina (3) ani dceru Elle Bleu (13) v ničem omezovat. Proto se s dětmi chvíli po svém nedělním příjezdu z festivalu ve Varech do hotelu Kempinski, kde se ubytoval, vydal na noční procházku po Praze.

Speciálním autobusem se i se svým doprovodným týmem a dětmi nechal dovést do centra, kde jeho první kroky vedly do nejbližší cukrárny. Tam herec opět dokázal, že ze sebe nic nedělá. Sám si bez ochranky se synem v náručí vystál dlouhou frontu, aby mu mohl koupit něco na zub. A i když si herec chválil ve Varech českou specialitu, pečenou kachnu, v cukrárně místo věnečků nebo větrníků koupil francouzskou klasiku v podobě vanilkové makronky. Mezitím musel usměrňovat svého synka, který se z nudy rozhodl třičkem vytřít dlažbu...



Autor:  zej

Přečtěte si
lillyli
2. 7. 2013 • 17:37

Nemá cenu děti zvykat na časový posun, když se budou zítra vracet domů.

fimena
2. 7. 2013 • 12:12

A hodinovy rozdil s Amcou vas novinare vubec nenapadnul.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.