Eva Holubová: Chystá se do důchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Eva Holubová: Chystá se do důchodu!

Eva Holubová
Eva Holubová (Foto Aha! – Jiří Hadač, TV NOVA )

Televize Nova nasadila do svého letního schématu nový pořad Sígři ve výslužbě, který bude moderovat herečka Eva Holubová (54). Tým deseti herců-důchodců natočil v ulicích měst přes 640 vtipných scének a Holubová jim přitom asistovala.

Show natočená podle původního belgického formátu Benidorm Bastards bude mít premiéru ve čtvrtek 27. června po druhém díle nového seriálů Doktoři z Počátků. „Diváci se mohou těšit na tým deseti divokých seniorů, kteří chytili takzvanou třetí mízu a dělají si legraci nejen ze sebe, ale i se ctí i ze svého okolí.

Nazvala bych to zabijáckým humorem,“ řekla magazínu Aha! TV Holubová, kterou štáb nazval Sígrem v záloze. Týmu herců-důchodců  pomáhala vymýšlet neuvěřitelné zápletky a scénky a tedy i díky ní to v českých ulicích pořádně žilo.

A jací lidé se vlastně Sígry ve výslužbě stali? „Snad se neurazí nikdo z nich, když pronesu, že to jsou mistři vedlejších rolí. Hráli takzvané štěky v mnoha seriálech, hrají v oblastních divadlech, vlastně skoro všichni mají nějaká civilní zaměstnání. Nicméně jejich chvíle přišla nyní – a my všichni bychom se od nich měli učit té obrovské porci pokory a radosti ze života,“ prohlásil scenárista pořadu Michal Wondreys.

Sígři v číslech:

-Natočeno bylo 640 scének.

-V pořadu se vystřídalo přes 600 kostýmů

a rekvizit.

-Celkem bylo nachytáno více než 3800 osob.

-V celé sérii bylo použito na 1000 hudebních

hitů.

-Věkový součet (v omezeném počtu) Sígrů

vysoko přesahuje 500 let.



Přečtěte si
reiner
15. 8. 2013 • 10:36

A ty její ubohé komentáře, když už jí někam omylem pozvou.

jity
23. 6. 2013 • 11:36

Holubová hraje jako ochotnice, všechny role zahraje stejně. Na Janžurku, nebo Hlaváčovou zkrátka nemá.

ahmik
23. 6. 2013 • 10:33

Také já s celou rodinou a lidmi ze svého okolí nemáme Holubovou v oblibě.Jde o velice průměrnou herečku,která může vyniknout snad jen v pohádce "O perníkové chaloupce" v roli ježibaby.Patří k těm takyumělcům,kteří z důvodů sebezáchovy kolem sebe kopou jakmile jim někdo sáhne na jejich "svobodu" za kterou schovávají svou neschopnost.

lillyli
23. 6. 2013 • 09:04

Nemám tuto herečku ráda. Nikdo by o ní nevěděl nebýt Havla a samozřejmě jejího podlézání vůči němu. Skoro všichni současní obsazovaní herci jsou "Havlovy tlačenky". A vůbec tu nejde o talent nebo píli....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.